Οι πιο όμορφες στιγμές για κάποιον ή κάποια που ασχολείται με τη μόδα και την αγαπάει είναι όταν ανακαλύπτει μικρά, πανέμορφα και οικονομικά items που δεν έχουν προλάβει να κάνουν την εμφάνιση τους πάνω σε όλες τις φίλες, γνωστές και συναδέλφους μας.

Το διαδίκτυο έχει αποδειχθεί πραγματικά πολύτιμο σε αυτή τη διαδικασία, αφού όταν επισκέπτεσαι συχνά τα ιντερνετικά καταστήματα των πιο διάσημων brands είναι πολύ πιο πιθανο να εντοπίσεις κομμάτια που δεν έχουν προλάβει ακόμα να φτάσουν στα ράφια των φυσικών καταστημάτων.

Kαι αυτή τη στιγμή στα social media γενικότερα και στο ίνσταγκραμ ειδικότερα, σε εκείνους τους λογαριασμούς που έχουν ακόμα επικεντρωμένη την προσοχή τους στο fashion, 6 είναι τα Items που πρωταγωνιστούν και που προβλέπεται ότι θα γίνουν ό,τι πιο περιζήτητο κυκλοφορεί στο σύμπαν της μόδας το επόμενο διάστημα. Ένα κομμάτι από κάθε μεγάλη και αγαπημένη αλυσίδα ένδυσης, 6 συνολικά μικρά και φωτεινά πραγματάκια που δεν στοιχίζουν ακριβά και βάζουν στοίχημα πως μπορούν να σου φτιάξουν έστω και λίγο τη διάθεση και να σε κάνουν να περιμένεις τις μέρες που θα βγεις για έναν καφέ στον ήλιο.

Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να τα προμηθευτείς και ιντερνετικά με μια «βόλτα» στο διαδικτυακό κατάστημα κάθε brand, όσο μένεις σπίτι για να παραμένετε εσύ και όλοι οι αγαπημένοι σου ασφαλείς.

1. Οι λαστιχένιες μπότες του Topshop

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες το εδώ

Faux Leather Boots £24.00

2. Το γιλέκο των Mango

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Mango Linen Blend Waistcoat (£36)

3. Το cropped σακάκι του &Other Stories

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

& Other Stories Cropped Tweed Jacket (£95)

4. Το ντένιμ jumpsuit των Μarks & Spencer

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⠀⠀⠀⠀

 

Δες το εδώ

Marks and Spencer Collection Denim Jumpsuit (£55)

5. Τα νέα sneakers της New Balance

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

New Balance 530 Trainers in Silver (£80)

6. Το αμάνικο πλεκτό των Zara

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Zara Floral Embroidered Waistcoat (£26)

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS