Αν η εμπειρία της καραντίνας μάς άφησε κάποια στιλιστική παρακαταθήκη, αυτή είναι μάλλον μια στροφή προς την άνεση, τουλάχιστον για όσες από εμάς δεν χρειαζόταν να βγαίνουμε από το σπίτι για να πηγαίνουμε για δουλειά αλλά περνούσαμε όλη τη μέρα με τις πιτζάμες και τις φόρμες μας. Στην τελευταία περίπτωση, ίσως για πρώτη φορά στη ζωή μας να μη φορέσαμε σουτιέν για πολλά συνεχόμενα 24ωρα, συνειδητοποιώντας πόσο πολύ μας περιορίζει αυτό το κομμάτι αν δεν έχουμε κάνει την κατάλληλη επιλογή.

Προσωπικά, αφού πέρασα πολλές δεκαετίες δοκιμάζοντας όλων των ειδών τα σουτιέν κατέληξα στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ένα και μοναδικό σχέδιο που συνδυάζει τέλεια την άνεση και τη θηλυκότητα.

Είναι το bralette, που στις πιο casual εκδοχές του δεν απέχει πολύ από cropped top και μπορεί να φορεθεί ακόμα και στη θέση του, δηλαδή αντί για μπλουζάκι. Εναλλακτικά, ένα δαντελωτό ή διάφανο bralette δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε αισθησιασμό από άλλα σουτιέν, προσφέρει στήριξη και ταυτόχρονα, αντί να δείχνει αντιαισθητικό όταν διακρίνεται κάτω από τα ρούχα, λειτουργεί σαν ένα γοητευτικό υπονοούμενο.

Δες τρία bralettes που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Δαντελωτό σουτιέν Iris, world.intimissimi.com

Δες το εδώ

Πράσινο σουτιέν Tutti Rouge, www.asos.com, €24.99

Δες το εδώ

Bralette από δαντέλα stretch, gr.benetton.com, € 25,95

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS