Δεν είναι ότι δεν θα αγαπήσουμε ένα κομψό φόρεμα ή μία στιλάτη φούστα, αλλά όπως κι αν το κάνουμε τίποτα δεν είναι πιο άνετο και «εύκολο» να φορεθεί από ένα παντελόνι. Και σίγουρα ανάμεσα μας υπάρχουν πολλές γυναίκες που φορούν αποκλειστικά και μόνο παντελόνια, αποφεύγοντας οτιδήποτε άλλο ακόμα και σε επίσημες περιστάσεις. 

Μία fashion editor που σίγουρα ανήκει στην παραπάνω κατηγορία, η Joy Montgomery, υποστηρίζει ότι όσες μέρες του μήνα κι αν φορέσει παντελόνι δεν τα βαριέται ποτέ. Παρόλα αυτά πάντα αναζητά το κάτι διαφορετικό που θα ανανεώσει το στυλ της και θα της φτιάξει την διάθεση, μία πληκτική μέρα. 

Το 2020 αυτό το νέο, φρέσκο τρεντ μπήκε στη ζωή της την στιγμή που οι βιτρίνες των καταστημάτων και τα ηλεκτρονικά καταστήματα των μεγάλων αλυσίδων μόδας πλημμύρισαν με ένα συγκεκριμένο στυλ παντελονιού, ένα χρωματιστό και χαρούμενο item που φέρνει αυτόματα στο νου την άνοιξη ή κάποια αυθόρμητη απόδραση στην καταπράσινη εξοχή.

Το υφασμάτινο παντελόνι με τα τετράγωνα, μικρά καρό σε έντονα χρώματα ή παλ χρώματα, όπως είναι το ροζ, το μοβ, το λαχανί ή το απαλό γαλάζιο είναι εδώ σε ίσια γραμμή που φέρνει σε πλήρη ισορροπία το θορυβώδες μοτίβο που το χαρακτηρίζει. 

Σύμφωνα με την Montgomery μπορεί να φορεθεί εξαιρετικά με ένα λευκό T-Shirt ή ένα λινό, κοντομάνικο πουκάμισο και είναι ό,τι πιο ευχάριστο θα δεις μέσα σε ένα απαισιόδοξο και συννεφιασμένο 2020.

Το ίνστραγκαμ το έχει λατρέψει ήδη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Derek Lam 10 Crosby Gingham Cropped Trousers ( £335) £117

Δες το εδώ

Monki Wide Leg Trousers (£20)

 Δες το εδώ

Forte_Forte Checked Linen-Blend Trousers (£360)

Δες το εδώ

Jigsaw Gingham Linen Trousers (£110)

Δες το εδώ

Monki Wide Leg Trousers (£20)

Δες το εδώ

Altuzarra Micro Gingham High-Waisted Trousers ( £615) £369

Δες το εδώ

Rokit Originals Jerry Pink Gingham Trousers (£35)

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS