ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«FALL in love with fashion»: Ένα εμπορικό κέντρο, αμέτρητες προτάσεις για φθινοπωρινή ανανέωση

Όλα τα απαραίτητα για τη νέα σεζόν, στο Mediterranean Cosmos.

«FALL in love with fashion»: Ένα εμπορικό κέντρο, αμέτρητες προτάσεις για φθινοπωρινή ανανέωση

Δεν είναι η πιο δημοφιλής εποχή, ίσως είναι και η λιγότερο θα έλεγα, αλλά το φθινόπωρο είναι μία πολυδιάστατη περίοδος του χρόνου, που μπορεί από τη μία να σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού και άρα της ξεγνοιασιάς, των διακοπών και του ατελείωτου ήλιου, αλλά παράλληλα σηματοδοτεί και την έναρξη μίας νέας και ενδιαφέρουσας περιόδου, μίας ιδανικής ευκαιρίας για ανανέωση και την κατάλληλη αφορμή για να κάνουμε σχέδια για το μέλλον.

Προσωπικά, πάντα τη θεωρούσα ιδιαίτερη, όχι μόνο γιατί είναι τα γενέθλιά μου, αλλά γιατί είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεχυθώ στα μαγαζιά και να ανανεώσω τη γκαρνταρόμπα μου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλες οι γυναίκες λατρεύουν το shopping, το οποίο μπορεί να σου ανανεώσει τη διάθεση και να σου δώσει το τέλειο κίνητρο για να ξεκινήσεις με ενθουσιασμό τη νέα σεζόν. Άλλωστε, είναι αποδεδειγμένο ότι ένα νέο ρούχο, παπούτσι ή αξεσουάρ τονώνει την αυτοπεποίθηση αλλά και την ψυχολογία.

Έκανα λοιπόν τη λίστα με τα απαραίτητα, συμβουλεύτηκα τα site μόδας και τις φίλες μου και είμαι έτοιμη για μία μέρα γεμάτη αγορές στο αγαπημένο μου Mediterranean Cosmos.

Ξεκινάω με το φλοράλ φόρεμα το οποίο είναι το απόλυτο must της φετινής χρονιάς. Τα λουλούδια κλείνουν πονηρά το μάτι στη μουντάδα του χειμώνα και κάπως έτσι η καθημερινότητα γίνεται πιο πολύχρωμη και ενδιαφέρουσα. Το έψαξα πολύ και τελικά βρήκα το ιδανικό. Κατάλληλο για looks τόσο πρωινά όσο και βραδινά.

«FALL in love with fashion»: Ένα εμπορικό κέντρο, αμέτρητες προτάσεις για φθινοπωρινή ανανέωση

Midi Floral Dress, Axel

Συνεχίζω με κάτι πιο πρακτικό και αναμφισβήτητα πιο ζεστό. Τα κρύα άρχισαν και εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα μικρό θεματάκι με τα χοντρά ρούχα: Δεν τα θέλουμε! Κι όμως, ανακάλυψα το τέλειο χουχουλιάρικο μπλουζάκι, το οποίο κολακεύει τη σιλουέτα και είναι ιδανικό ακόμα και για βραδινές εμφανίσεις.

Μπλούζα με λογότυπο all over, Guess

Και επειδή ένα σύνολο δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς τα κατάλληλα παπούτσια, φέτος ψηφίζω sneakers, ο κόσμος να χαλάσει. Το αγαπημένο μου χρώμα, και αυτό που νομίζω ότι θα βλέπουμε παντού φέτος τον χειμώνα, είναι αυτό το απαλό ροζ που κολακεύει το δέρμα και δίνει μία κοριτσίστικη διάθεση ακόμα και στο πιο αυστηρό ντύσιμο.

Steve Madden MAXILLA-R, NAK Shoes

Πάντα ήμουν λάτρης των ρούχων και των παπουτσιών, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω αποκτήσει μία τεράστια αδυναμία στις πιτζάμες. Μονόχρωμες ή με prints, μου φτιάχνουν τη διάθεση, με κρατούν ζεστή και μου δημιουργούν την αίσθηση ότι ακόμα και αν είμαι μέσα στο σπίτι, δεν είμαι απεριποίητη. Ανακάλυψα τις ιδανικές για μένα με το απόλυτο print και νομίζω… ερωτεύτηκα!

Πιτζάμας με Print, hunkemoller

Σειρά έχουν τα δώρα. Η φίλη μου που είναι κρυουλιάρα και λατρεύει τις ζακέτες, είχε εντοπίσει εδώ και καιρό την τέλεια ζακέτα την οποία ποθούσε διακαώς. Δεν γινόταν να μην της την πάρω για δώρο, πόσο μάλλον τώρα που πλησιάζουν και τα γενέθλιά της. Ίσως πάρω μία ίδια και για εμένα. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα να κυκλοφορούμε με τα ίδια ρούχα άλλωστε.

Πλεκτή ζακέτα με κούμπωμα, PARABITA

Το αγαπημένο μου δώρο για φέτος είναι σίγουρα οι σατέν πιτζάμες που πήρα στην αδελφή μου από την Μinerva. Αν δεν έχεις επισκεφθεί το Minerva store, μην το αμελήσεις. Εδώ βρήκα πιτζαμάκια για τα ανιψάκια μου, εσώρουχα σε πολλά σχέδια και στυλ ενώ η αδελφή μου λάτρεψε τις πιτζάμες της - και εμένα.

Satin Pyjamas, MINERVA

Όσο τα χρόνια περνούν, συνειδητοποιώ ότι προτιμώ πολύ περισσότερο να ψωνίζω για ανθρώπους που αγαπώ παρά για εμένα. Οπότε ένα δώρο στον αγαπημένο μου είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο. Ένα υπέροχο ζεστό πουλόβερ νομίζω θα τον ενθουσιάσει και θα ντύσει με τον καλύτερο τρόπο τις κρύες μέρες που έρχονται. Στα αγαπημένα του χρώματα με ρίγες που είναι πάντα επίκαιρες, ό, τι πρέπει για άντρες με κλασικό στιλ που θέλουν ωστόσο να είναι πάντα καλοντυμένοι.

Ανδρικό πουλόβερ half zip, NAUTICA

Το διάλειμμα για δώρα τελείωσε και σειρά έχουν τα εσώρουχα. Το σουτιέν είναι το Α και το Ω στο γυναικείο ντύσιμο και πολύ πιο σημαντικό από όσο θα πίστευε κανείς. Το σωστό νούμερο και η καλή ποιότητα βοηθούν στη σωστή στάση του σώματος, ενώ τα ρούχα στρώνουν πολύ καλύτερα στο σώμα. Ξέρω ήδη πού θα βρω τα ιδανικά για εμένα.

Σουτιέν Push up Fabiola Pretty Flower, Intimissimi

Αν υπάρχει κάτι που εμείς οι γυναίκες αγαπάμε περισσότερο από τα ρούχα, αυτό είναι ίσως τα κοσμήματα. Επέμενε ο αγαπημένος μου να μου κάνει ένα δώρο, έτσι για καλή σεζόν, και είπα να μην του χαλάσω το χατίρι. Όσο για μένα, έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα σκουλαρίκια οπότε ένα υπέροχο μίνιμαλ σχέδιο από επιχρυσωμένο ασήμι ήταν ιδανικό. Ήθελα κι άλλα, αλλά είπα να συγκρατηθώ.

Σκουλαρίκια κίτρινο επιχρυσωμένο ασήμι 925, οβάλ, Άννα Μαρία Μαζαράκη

Οι τάσεις φέτος θέλουν ψηλόμεσα παντελόνια, ενώ θα φορέσουμε denim πολύ περισσότερο από άλλες σεζόν. Ενα μαύρο ψηλόμεσο τζιν με ένα cool top που μπορώ να φορέσω όλη μέρα είναι το ιδανικό μου look για φέτος το φθινόπωρο.

Stella Tapered ψηλόμεσο denim παντελόνι & Printed μακρυμάνικη μπλούζα, Lee Wrangler

Και για το τέλος κράτησα κάτι που θέλω να αποκτήσω εδώ και καιρό. Πάντα πίστευα ότι το σωστό φρύδι μπορεί είτε να απογειώσει είτε να αδικήσει το πρόσωπο μιας γυναίκας. Γι’ αυτό λοιπόν αποφάσισα να δοκιμάσω την PowMade πομάδα φρυδιών η οποία σου επιτρέπει να σμιλέψεις και να καθορίσεις τα φρύδια σου και να δώσεις τη σωστή διάσταση και φυσικό αποτέλεσμα.

PowMade, Benefit, SEPHORA

Για περισσότερες πληροφορίες:

Read Next

17 Απρ 2024

Τα μυστικά για sexy εμφανίσεις μετά τα 50

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για το sexy dressing.

17 Απρ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το αλάνθαστο ανοιξιάτικο combo που χαρίζει σε κάθε γυναίκα φινέτσα

Ο chic συνδυασμός που επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι ιδανικός για κάθε γυναίκα

Περισσότερα από

Μόδα

16 Απρ 2024

Ο Malan Breton στην Athens Fashion Week: Το success story του πολυτάλαντου σχεδιαστή

Ο Malan Breton είναι ένας αυθεντικός celebrity της μόδας.

16 Απρ 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς φόρεσε το total white κοστούμι

Η σικάτη εμφάνιση και οι δηλώσεις για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές.

15 Απρ 2024

Τα πιο κομψά looks που μπορείς να κάνεις με τα hero-pieces της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας

Τα πιο stylish ανοιξιάτικα looks από τη νέα συλλογή της Calvin Klein

13 Απρ 2024

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η σοφιστικέ εμφάνιση με γόβες και τσάντα Chanel

Η εμφάνιση της στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μάς έδωσε έμπνευση.

13 Απρ 2024
12 Απρ 2024

Η Ελένη Πετρουλάκη με total white look: Η παντελόνα που έκανε τη διαφορά

Η εμφάνιση της fitness expert σε εγκαίνια έκθεσης στο φουαγιέ του Παλλάς

12 Απρ 2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Φόρεσε τα πιο μοντέρνα παπούτσια της άνοιξης

Με 70’s αισθητική και άνεση σε κάθε βήμα. Αυτά είναι τα παπούτσια που θα φοράς την φετινή άνοιξη.

11 Απρ 2024

Prada Galleria: Η εμβληματική τσάντα του οίκου επιστρέφει ανανεωμένη με έμπνευση από τη φύση

Η νέα εκδοχή της Prada Galleria είναι μία φρέσκια προσθήκη στη δημιουργική γκάμα του ιταλικού οίκου.

11 Απρ 2024

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με λευκό σακάκι και sneakers στην εκδήλωση για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία"

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έδωσε το παρών στην προβολή του ντοκιμαντέρ για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία".

10 Απρ 2024

Η 77χρονη Άννα Μαρία κομψή με μπλε coat dress σε βραδινή έξοδο

Το κομψό φόρεμα έφερε την υπογραφή της ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Celia Kritharioti.