Το μεγαλύτερο στοίχημα που μένει να κερδίσει η βιομηχανία του fast fashion είναι να βρει τρόπους προκειμένου να γίνει καλύτερο στο κομμάτι τoυ sustainability, αναζητώντας νέους τρόπους να γίνει πιο φιλική προς το περιβάλλον, εξοικονομώντας όσο το δυνατόν περισσότερους φυσικούς πόρους.

Σε αυτόν τον τομέα τα σουηδικά H&M κατέχουν μία από τις πρώτες θέσεις, προωθώντας διαρκώς ενέργειες που συμβάλουν σημαντικά στη φροντίδα του περιβάλλοντος μέσα από την ανακύκλωση παλιών ρούχων και τη δημιουργία νέων προϊόντων από ανακυκλώσιμα υλικά.

Η νέα consious σειρά της εταιρίας φιλοδοξεί να πάει τα πράγματα ένα βήμα παρακάτω συνδυάζοντας μοναδικά τις νέες δημιουργίες κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υφάσματα και υλικά με κομμάτια που είναι πολυτελή και ξεχωριστά.

Η creative advisor των Η&Μ δηλώνει ότι φιλοδοξεί η νέα κολεξιόν να γίνει το έναυσμα για μία νέα περίοδο όχι μόνο στη σουηδική εταιρία, αλλά και στη μόδα γενικότερα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Φέτος τα H&M ντεμπουτάρουν δύο νέα υφάσματα φτιαγμένα εξ'ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά χαλιών, από πλαστικές συσκευασίες και από μπουκάλια. Πρόκειται για τα Hemp Biofibre και Naia Renew, τα οποία έχουν συμβάλει στη δημιουργία φορεμάτων, παντελονιών και σακακιών εξαιρετικής ποιότητας που οι fashion editors υπόσχονται να έχουμε καιρό στην ντουλάπα μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Μία γεύση από τη συλλογή:

Δες το εδώ

H&M Jacket and Brooch (£100)

Δες το εδώ

H&M Tulle Dress (£200)

Δες το εδώ

H&M Linked-Ring Necklace (£35)

 Δες το εδώ

H&M Lyocell-Blend Blouse (£60)

Δες το εδώ

H&M Cropped Silk-Blend Blazer (£80)

Δες το εδώ

H&M Jacquard-Patterned Shirt (£70)

Δες το εδώ

H&M Jacquard-Patterned Trousers (£80)

Δες το εδώ

H&M Patterned Wrap Dress (£120)

Δες το εδώ

H&M Draped One-Shoulder Dress (£70)

Δες το εδώ

H&M Fabric Flower-Covered Dress (£230)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS