Οι τάσεις της μόδας έρχονται και παρέρχονται, αλλά ανεξάρτητα από τις εφήμερες αλλαγές που κάνουμε στην γκαρνταρόμπα μας υπάρχουν κάποια δοκιμασμένα κομμάτια που έχουμε ανακαλύψει ότι ταιριάζουν στον δικό μας σωματότυπο και φοράμε ξανά και ξανά, κάθε σεζόν.

Έτσι και μια μικρόσωμη fashion editor, η Nicole Akhtarzad Eshaghpour, έχει καταλήξει στα ρούχα και τα αξεσουάρ που την κολακεύουν απόλυτα και τα οποία δεν θα εγκατέλειπε με τίποτα. «Μπορώ να πω με περηφάνεια ότι οι άλλοι εκπλήσσονται όταν τους λέω ότι έχω ύψος μόλις 1,57 γιατί με τον τρόπο που ντύνομαι επιμηκύνω τη σιλουέτα μου». Ποια είναι τα στιλιστικά μυστικά που της προσθέτουν, οπτικά, πόντους;

Cropped tops: «Πάνω μου είναι σαν ένα κανονικό τοπ. Τελειώνουν εκεί που αρχίζουν τα ψηλόμεσα παντελόνια μου, βοηθώντας με να επιμηκύνω τον κορμό μου καθώς δεν τον καλύπτουν εντελώς».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ψηλόμεσα παντελόνια: «Ας πούμε ότι αν επανέλθουν στη μόδα τα χαμηλοκάβαλα θα απελπιστώ. Λατρεύω το πώς τα ψηλόμεσα τζιν και παντελόνια κάνουν τα πόδια μου να δείχνουν πολύ ψηλότερα από ό,τι πραγματικά είναι ενώ ταιριάζουν απόλυτα με τα αγαπημένα μου cropped tops».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Μίνι φούστες και φορέματα: «Το αγαπημένο μου μήκος ποδόγυρου είναι το μίνι γιατί δείχνει χαριτωμένο και επειδή δεν κρύβει τα πόδια μου. Έτσι, είτε το φοράω σε φούστα είτε σε φόρεμα, με κάνει να δείχνω και να νιώθω ψηλότερη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Μίντι φούστες και φορέματα: «Η δεύτερη αγαπημένη επιλογή μου. Οι μίντι λειτουργούν με αντίθετο τρόπο, καθώς είναι το ύφασμα που αναλαμβάνει να δώσει ύψος στα πόδια».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Μίνι τσάντες: «Όπως συμβαίνει και με τα cropped tops, έτσι και οι μικρές τσάντες σε petites δίνουν την εντύπωση ότι είναι μεσαίου μεγέθους και έχουν την ιδανική αναλογία προς το σώμα τους».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kitten heels: «Ενώ γενικά προσπαθώ να αποφεύγω τα φλατ (χρειάζομαι τα έξτρα εκατοστά του τακουνιού), λατρεύω τα kitten heels. Είναι άνετα, κατάλληλα για το γραφείο, για ένα πάρτι και αρκετά casual για ένα brunch. Καθώς δεν έχουν ιλιγγιώδες ύψος, δείχνουν, απλά, κουλ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: @olivecooke

 

TAGS