Εννοείται ότι μέσα στο σπίτι δε μπορούμε να κάνουμε εμφανίσεις περιοπής λες και πάμε κάπου ή λες και βγαίνουμε για διασκέδαση. Εννοείται ότι όλοι έχουμε αλλάξει dresscode και έχουμε επιστρατεύσει το κάζουαλ λουκ (και πιο κάτω από αυτό) στα καθημερινά outfit. Θα ήταν παράλογο άλλωστε να βγούμε με μετακίνηση #2, στον φούρνο και είμαστε ντυμένες για κλάμπινγκ.

Ίσως, πολλές από εμάς να το ήθελαν, αλλά ένας κανόνας του στυλ είναι να «είσαι ντυμένος πάντα ανάλογα την περίσταση», οπότε; Που καταλήγουμε; Αφού έχουμε ήδη βαρεθεί τις φόρμες και τα κολάν; Τα αντικαθιστούμε με κάτι που συνδυάζει άνεση και κομψότητα, αλλά χαρίζει και μια έξτρα δόση φινέτσας. 

Η μίντι φούστα, είναι ό,τι πιο σωστό στην παραπάνω περιγραφή. Ό,τι πιο κοντά στο να μοιάζουμε με τις γυναίκες που αφήσαμε πίσω μας, πριν την καραντίνα, αλλά να μπορούμε να κινηθούμε και με άνεση μέσα σε αυτήν. Να μπορούμε να περαχτούμε μέχρι τον φούρνο, που λέγαμε πριν. 

Τα υπέρ της μίντι φούστας

  • Έχει το ιδανικό μήκος για να μας βοηθάει να καθόμαστε όπως θέλουμε, ακόμα και να ξαπλώνουμε.
  • Δεν μας περιορίζει στο περπάτημα.
  • Δεν είναι ένα ρούχο που ορίζεται ως πρωινό ή βραδινό, είναι ένα ρούχο πασπαρτού, οπότε ταιριάζει. και στον φούρνο ή το σούπερ μάρκετ.
  • Είναι από τα πιο κομψά ρούχα χωρίς να είναι καθόλου κραυγαλέο.
  • Μέσα της νιώθουμε όμορφα και φιλικά. 

Τα κατά της μίντι φούστας:

  • Κανένα

 

 Δες ένα βίντεο με 10 ντυσίματα που χτίστηκαν πάνω στην ίδια μίντι φούστα: 

 

Η κεντρική φωτό είναι από εδώ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS