Η YouTuber πίσω από το κανάλι A Small Wardrobe είναι από τις πιο προσγειωμένες vloggers καθώς σε πείθει 100% ότι κάθε συμβουλή της την υποστηρίζει με τον δικό της τρόπο ζωής. Ότι δεν θα προσπαθήσει να σου πουλήσει κάτι που δεν πιστεύει.

Ένα βίντεο, λοιπόν, που ανέβασε πρόσφατα, για τις αγορές που δεν σκοπεύει να κάνει μέσα στο 2021, σε ρούχα, αξεσουάρ αλλά και αντικείμενα σπιτιού, μπορεί να βοηθήσει κι εμάς να αποφύγουμε τα περιττά έξοδα και να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας μόνο με ό,τι πραγματικά χρειαζόμαστε, μας φτιάχνει τη διάθεση και κολακεύει την εξωτερική μας εμφάνιση.

Τι δεν θα αγοράσει λοιπόν η YouTuber μέσα στο 2021:

1. «Κομμάτια που με κάνουν να νιώθω συνηθισμένη. Έχω ανακαλύψει ότι μακροπρόθεσμα παύουν να μου δίνουν χαρά».

2. «Ρούχα σε ψυχρές αποχρώσεις. Είναι μια απόφαση που έχω πάρει τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια!».

3. «Παπούτσια και τσάντες. Έχω μια ολοκληρωμένη συλλογή και αν αγοράσω κάτι, πρέπει να πετάξω κάτι άλλο. Άλλωστε, με βλέπω να βγάζω όλη την υπόλοιπη σεζόν φορώντας τα Birkenstock μου».

«Παπούτσια και τσάντες. Έχω μια ολοκληρωμένη συλλογή και αν αγοράσω κάτι, πρέπει να πετάξω κάτι άλλο. Άλλωστε, με βλέπω να βγάζω όλη την υπόλοιπη σεζόν φορώντας τα Birkenstock μου».

4. «Φορέματα και τοπ με λεπτές τιράντες. Έχω σωματότυπο αχλάδι και δεν μου πηγαίνουν. Θα φορέσω τα φορέματα με τιράντες μαζί με ζιβάγκο, στη διάρκεια του χειμώνα, αλλά το βλέπω δύσκολο να συνεχίζω να τα φοράω σκέτα και το καλοκαίρι».

5. «Δεν πρόκειται να κάνω υπερατλαντικές αγορές. Στο πρώτο lockdown έκανα πολλές επειδή, απλά, βαριόμουν ή ήμουν κακοδιάθετη, αλλά διαπίστωσα ότι η διαδικασία επιστροφής τους κοστίζει πολύ σε χρόνο και χρήμα».

6. «Έπιπλα αποθήκευσης. Με κάνουν να συσσωρεύω περισσότερα πράγματα από όσα αληθινά θέλω».

7. «Φυτά εσωτερικού χώρου. Μέσα στο 2020 δημιούργησα μια μικρή ζούγκλα προκειμένου να νιώσω ότι φέρνω το έξω, μέσα, αλλά συνειδητοποίησα ότι 12 γλάστρες μού είναι αρκετές».

8. «Κεραμικά αντικείμενα. Το 2020 έπαθα εμμονή μαζί τους και αποφάσισα να αγοράσω μερικά όμορφα πράγματα για τα γεύματα και τα ροφήματά μου και πλέον έχω μια ολοκληρωμένη, χειροποίητη συλλογή».

9. «Ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Όλες οι αγορές που έκανα μέσα στο 2020 –καινούριο λάπτοπ γιατί “έπνιξα” το παλιό, σκληρό δίσκο και μια ακόμα φωτογραφική μηχανή–  ήταν, απλά, απαραίτητες για τη δουλειά μου».

10. «Υλικά χειροτεχνίας. Αγόρασα πάρα πολλά μέσα στο 2020. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να ασχολούμαι με χειροτεχνίες απλά για να ασχολούμαι με κάτι».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: YouTube
 

TAGS