Το ήδη αγαπημένο Floatride Run, επιστρέφει για να αλλάξει τα δεδομένα στο τρέξιμο, χάρη στα μοναδικά του χαρακτηριστικά.

Ο λόγος για το Floatride Foam, το πρωτοποριακό υλικό που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το NASA CTS-100 Starliner και χαρίζει σε κάθε runner επιδόσεις από άλλο πλανήτη.

Πρόκειται για το πιο τεχνολογικά προηγμένο running παπούτσι που έχει δημιουργήσει η Reebok μέχρι σήμερα.

Το Reebok Floatride Run έρχεται αυτήν την άνοιξη σε νέους, εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς και την ίδια αξεπέραστη απόδοση για να απογειώσει το τρέξιμο και το στυλ κάθε δρομέα. Το Ultra Knit ύφασμα του Floatride έχει επεξεργαστεί και βαφτεί με τέτοιο τρόπο, ώστε κάθε παπούτσι να έχει τα δικά του μοναδικά χρωματικά patterns.

Το Reebok Floatride Run έρχεται αυτήν την άνοιξη σε νέους, εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς και την ίδια αξεπέραστη απόδοση.

Εχοντας κερδίσει το βραβείο “Best Debut” στον οδηγό παπουτσιών του αμερικανικού περιοδικού Runner’s World, το Reebok Floatride Run δεν είναι «ακόμη ένα» running παπούτσι και αυτοί είναι οι τρεις βασικοί λόγοι που το κάνουν τόσο ξεχωριστό:

  • Floatride Foam: Μοναδικός αφρός με σταθερή δομή κυψελών που προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό στήριξης και απόκρισης για να νιώθετε ότι «επιπλέετε» καθώς τρέχετε!
  • Ultraknit Upper: Το χωρίς ραφές πάνω μέρος του παπουτσιού από Ultraknit είναι σχεδιασμένο σε ζώνες, ώστε να προσφέρει ταυτόχρονα στήριξη και ευελιξία, αφήνοντας το πόδι να αναπνέει.
  • EVA Support Rim: Το υποστηρικτικό περιμετρικό πλαίσιο αφρού κεντράρει και ισορροπεί το πόδι σε κάθε διασκελισμό.

Η τεχνολογία του Floatride επεκτείνεται και πέρα από τη running κοινότητα, καθώς η επαναστατική τεχνολογία του Floatride Foam έχει χρησιμοποιηθεί και για τη δημιουργία μιας πολύ ελαφριάς μπότας για τη Nasa. Το Reebok Floatride Space Boot SB-01 αποτελεί την πρώτη μεγάλη επανάσταση στην κατηγορία της διαστημικής υπόδησης τα τελευταία 50 χρόνια.

Αυτός είναι και ο λόγος που το συγκεκριμένο παπούτσι πρωταγωνιστεί στην Ολλανδικής προέλευσης έκθεση “Heaven or Hell - Extraordinary Shoe Design” που αναδεικνύει τη συμβολή που είχε και έχει για τους αστροναύτες το συγκεκριμένο παπούτσι, ανάμεσα σε άλλα 100 μοναδικά ζευγάρια παπούτσια.

Η τεχνολογία του Floatride επεκτείνεται και πέρα από τη running κοινότητα, καθώς η επαναστατική τεχνολογία του Floatride Foam έχει χρησιμοποιηθεί και για τη δημιουργία μιας πολύ ελαφριάς μπότας για τη Nasa
Το Reebok Floatride Space Boot SB-01 αποτελεί την πρώτη μεγάλη επανάσταση στην κατηγορία της διαστημικής υπόδησης τα τελευταία 50 χρόνια..

 

TAGS