ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Επίδειξη μόδας στη μνήμη του Καρλ Λάγκερφελντ ετοιμάζει ο oίκος Fendi

Ένα ξεχωριστό αντίο στον κορυφαίο σχεδιαστή που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο σε ηλικία 85 ετών.

Επίδειξη μόδας στη μνήμη του Καρλ Λάγκερφελντ ετοιμάζει ο oίκος Fendi

«Ο Κάιζερ πέθανε. Και τώρα τι;». Αυτοί ήταν πάνω-κάτω οι τίτλοι των εφημερίδων και των περιοδικών την επόμενη μέρα του θανάτου του σπουδαίου Kαρλ Λάγκερφελντ και όλα δείχνουν πως αυτό ακριβώς το κλίμα στον χώρο της παγκόσμιας μόδας δεν έχει καταλαγιάσει στο ελάχιστο.

Οι κορυφαίοι οίκοι με τους οποίους συνεργάστηκε στην ζωή του έχουν στιγματιστεί από την παρουσία του, το ταλέντο του, το χάρισμα του να βλέπει μπροστά δημιουργούντας τάσεις, καθορίζοντας το γούστο μας και της επιλογές μας.

Φαντάζει απόλυτα λογικό ότι μετά το αποχαιρετιστήριο σόου του οίκου Chanel στη μνήμη του και ο οίκος Fendi θέλει να αποχαιρετήσει τον άνθρωπο με τον οποίο συμπερεύτηκε για περισσότερες από πέντε δεκαετίες με μία μεγάλη επίδειξη, αναδρομή στην πολυετή καριέρα του.

Το εντυπωσιακό σόου θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη στις 31 Μαΐου και θα παρουσιαστούν οι συλλογές Φθινόπωρο 2019-20 του brand, που παρουσιάστηκαν ξεχωριστά στο Μιλάνο.

Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Powerlong ένα κτίριο 23.000 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο φιλοξενεί έργα κινεζικής και διεθνούς σύγχρονης τέχνης.

"O Fendi επέλεξε τη Σαγκάη και το μουσείο Powerlong για την πρώτη κοινή επίδειξη μόδας δύο συλλογών για να τιμήσει την κληρονομιά του Καρλ Λάγκερφελντ" δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Serge Brunschwig του οίκου.

"Ο Fendi και η Κίνα έχουν μια ξεχωριστή σχέση από την επίδειξη στο Σινικό Τείχος το 2007 και είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε αυτή τη μοναδική στιγμή σε αυτή τη μαγική χώρα".

Τη μεγαλειώδη επίδειξη μόδας στο Σινικό Τείχος της Κίνας παρακολούθησαν 500 υψηλοί προσκεκλημένοι συμπεριλαμβανομένων των Ζανγκ Ζιγί, Κέιτ Μπόσγουορθ, Θάντι Νιούτον, Αμάντα Χιρστ.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ ορίστηκε διευθυντής δημιουργικού του οίκου Fendi το 1965. Η τελευταία συλλογή του Karl Lagerfeld για τον οίκο Fendi, παρουσιάστηκε 48 ώρες μετά τον θάνατό του στο Μιλάνο, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη, ο Fendi θα αποτίσει επίσης φόρο τιμής στον Καρλ Λάγκερφελντ με μια επίδειξη μόδας στην Ρώμη, στις 4 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

05 Σεπ 2025

Η Αμαλία Κωστοπούλου προτείνει τα ιδανικά sneakers για το φθινόπωρο | Τα φορούν όλα τα it-girls

Τα sneakers που έχει επιλέξει η Αμαλία Κωστοπούλου είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο.

04 Σεπ 2025

Αυτό το denim blazer shirt από τη Zara είναι το μεταβατικό piece που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Το denim ρούχο που μπορεί να φορεθεί είτε ως σακάκι είτε ως πουκάμισο έρχεται για να ορίσει τα σύνολά σου αυτό το φθινόπωρο.

Περισσότερα από

Μόδα

04 Σεπ 2025

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Με τις αγαπημένες της crystal mesh μπαλαρίνες σε νέα εμφάνιση στο Ηρώδειο

Η ηθοποιός σε μια ακόμη κομψή εμφάνιση σε βραδινή της έξοδο.

04 Σεπ 2025

Πώς θα φορέσεις το λευκό παντελόνι τη μεταβατική περίοδο σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

04 Σεπ 2025

Η Melia Kreiling στο Ηρώδειο με καφέ Zara φόρεμα

Μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Melia Kreiling στο Ηρώδειο.

04 Σεπ 2025

Η Paul & Shark αποκλειστικά στον Όμιλο LH Group – Παπαϊωάννου για Ελλάδα και Κύπρο.

Ο όμιλος LH Group - Παπαϊωάννου είναι πλέον ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο.

04 Σεπ 2025

Ήβη Αδάμου | Το gingham φόρεμά της είναι η τέλεια επιλογή για τον Σεπτέμβριο

Η Ήβη Αδάμου με την καλοκαιρινή τάση που θα δούμε και το φθινόπωρο.

03 Σεπ 2025

Το viral φόρεμα που θα φορέσεις στο επόμενο cocktail party

Το φόρεμα από τη Mango που είναι viral στο TikTok και όχι άδικα.

03 Σεπ 2025

Βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας | Με πολυτελές βραχιόλι-μάτι σε design της Μαριάννας Γουλανδρή

Το εντυπωσιακό κόσμημα που διάλεξε η Maxima της Ολλανδίας αποτελεί signature design της συλλογής κοσμημάτων της Μαριάννας Γουλανδρή

03 Σεπ 2025

Φεστιβάλ Βενετίας | Η Τόνια Σωτηροπούλου με μαύρο κοστούμι και δαντελένιο bra top

Η κομψή και θηλυκή εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου.

03 Σεπ 2025

Η Τζένη Μελιτά με τη double denim τάση που όλοι αγαπάμε

Η Τζένη Μελιτά φόρεσε τα δύο denim κομμάτια που είναι must have για το φθινόπωρο