Και ενώ τη πανδημία του κορονοϊού βρίσκεται σε δεύτερο κύμα έξαρσης, ενώ νέα περιοριστικά μέτρα ανακοινώνονται συνεχώς σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, η μοναδική αγορά που μοιάζει να έχει νόημα για φέτος τον χειμώνα είναι ένα πολύ, πάρα πολύ ζεστό παλτό.

Όλα δείχνουν ότι τους επόμενους μήνες αν θέλουμε να βγούμε έξω με φίλους θα είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο να καθόμαστε σε τραπεζάκια σε εξωτερικούς χώρους, οπότε η επένδυση σε ένα αληθινά χουχουλιάρικο πανωφόρι είναι η πιο σωστή κίνηση που θα κάνεις αυτόν τον χειμώνα. 

Ευτυχώς τα H&M μόλις έφεραν στα ράφια το πιο ζεστό, υβριδικό πανωφόρι της σεζόν κι αυτό γιατί συνδυάζει την ζεστασία ενός μπουφάν με την κομψότητα ενός παλτό. 

Πουπουλένια αλλά όχι ιδιαίτερα ογκώδη, ζεστά και μακριά, χουχουλιάρικα αλλά σικάτα αυτά είναι τα μπουφάν της νέας εποχής δίχως δεύτερη σκέψη.

Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι το εξωτερικό μέρος του μπουφάν-παλτού είναι κατασκευασμένο με 80% ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ το εσωτερικό τους περιέχει 20% αληθινά πούπουλα.

Ήδη βλέπουμε τους εαυτούς μας να μέσα σε ένα από τα παρακάτω, να απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί κάτω από την αχνιστή σόμπα ενός καφέ του κέντρου.

Δες το εδώ

H&M Down Coat (£100)

Δες το εδώ

H&M Quilted Jacket (£60)

Δες το εδώ

H&M Hooded Padded Jacket (£50)

Δες το εδώ

H&M Quilted Jacket (£60)

Δες το εδώ

H&M Hooded Padded Jacket (£50)

Δες το εδώ

H&M Hooded Puffer Jacket (£50)

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS