Κεντρικό πρόσωπο στο εξώφυλλο της aμερικάνικης Vogue για το τεύχος του Σεπτεμβρίου είναι η Beyoncé. Είδηση που δεν προκαλεί έκπληξη αφού η παγκοσμίου φήμης star έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές για το περιοδικό μόδας. Το αξιοσημείωτο και το πρωτοφανές είναι ο φωτογράφος που επιλέχθηκε για να την φωτογραφήσει.

Σύμφωνα με την Huffington Post, η διευθύντρια της Vogue, Anna Wintour έδωσε τον καλλιτεχνικό έλεγχο του εξώφυλλου και του τεύχους στην τραγουδίστρια, και εκείνη προσέλαβε τον πρώτο έγχρωμο φωτογράφο, στα 126 χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού, για να την απαθανατίσει.

Ο λόγος για τον 23 χρονο Tyler Mitchell.

Ο Μitchell γεννήθηκε στην Ατλάντα

Ο Μitchell γεννήθηκε στην Ατλάντα και άρχισε να τραβάει την προσοχή στο έργο του, αφού δημοσίευσε ένα βιβλίο φωτογραφιών για την κουβανέζικη κουλτούρα των skaters και αρχιτεκτονική με τίτλο «El Paquete» το 2015, ως μέρος ενός προγράμματος φωτογραφικού ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με τους «The Times».

Απέκτησε πτυχίο Καλών Τεχνών στον κινηματογράφο και την τηλεόραση από την Σχολή Tisch του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, έχει φωτογραφίσει τις διαφημιστικές καμπάνιες των Marc Jacobs και Givenchy και συνεργάζεται με τα περιοδικά The Fader και Office Magazine.

Μάλιστα, σύμφωνα στα επίσημα accounts του περιοδικού μόδας, της Beyoncé και του φωτογράφου έχουν κυκλοφορήσει δύο εξώφυλλα με το είδωλο της r&b και pop μουσικής.

Δείτε τα. Λέτε να ξεκινάει μια νέα εποχή για τη μόδα και τα περιοδικά;

 

 

 

Οι φωτογραφίες είναι του Tyler Mitchell από το ίνσταγκραμ της αμερικανικής Vogue

Πηγή: ΑΠΕ-ΑΜΠΕ

TAGS