Όλα ξεκινούν από τη φωτό του προφίλ του λογαριασμού @elladamoda στο ίνσταγκραμ. Μια παντόφλα κολυμβητή «μαϊμού», κατά πάσα πιθανότητα, συνδυασμένη με κάλτσα και φόρμα γυμναστικής κοσμεί το στρογγυλό χώρο που καταλαμβάνει, με υπερηφάνεια. 

Αυτό που σε άλλες χώρες λέγεται athleisure και αποτελεί μια καυτή τάση στη μόδα, στην Ελλάδα είναι μία καθημερινότητα, που φλερτάρει με το κλασικό. Όταν οι άλλοι ανακάλυπταν τα τρεντ εμείς ήδη φορούσαμε κάλτσα με παντόφλα -κάπως έτσι. 

Οι ήρωες και οι ηρωίδες του λογαριασμού αυτού είναι καθημερινοί άνθρωποι, που έχουν ντυθεί να πάνε στις δουλειές τους ή οπουδήποτε αλλού, που περνάνε στο πεζοδρόμιο απέναντι, ψωνίζουν στην λαϊκή, κυκλοφορούν με μέσα μαζικής μεταφοράς ή απλά κάνουν βόλτα στο δρόμο. 

Το υπέροχο πάνω τους είναι η ασυνήθιστη φορεσιά σους, το αλλόκοτο dresscode τους, το οποίο δεν μπορεί να ερμηνευθεί με τρέχοντες όρους του στυλ, είναι πάνω και πέρα από κανόνες και ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. 

Είναι οι άνθρωποι, γυναίκες και άντρες, της διπλανής πόρτας, όλοι εκείνοι που διαμορφώνουν -μαζί με όλους τους άλλους-, το κινούμενο μωσαϊκό των πόλεων της Ελλάδας. Είναι αυτοί που δε νοιάζονται για τη μόδα μέσα σε συμβατικά πλαίσια, όπως ποιο στυλ παπουτσιών φοριέται φέτος ή πιο μήκος φούστας ταιριάζει σε ποιο ύψος. Είναι αυτοί που έχουν το δικό τους, προσωπικό στυλ σαν θεό. Όμοιός τους κανένας, πουθενά.  

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ STREET STYLE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS