Η Chanel, ο οίκος των οίκων μόδας, θα αποτελέσει ένα από τα θέματα μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix, η οποία υπογραμμίζει τη δουλειά μεγάλων οραματιστών του fashion industry, του κινηματογράφου, του φαγητού, του χορού, του αθλητισμού και του θεάματος. 

Η μόδα θα αποτελέσει το επίκεντρο του πρώτου επεισοδίου, στο οποίο θα ακολουθήσουμε τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Karl Lagerfeld, καθώς προετοιμάζεται για την επίδειξη της άνοιξης/καλοκαίρι του 2018. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Andrew Rossi, ο οποίος βρισκόταν πίσω από το δημοφιλές ντοκιμαντέρ The First Monday In May, το οποίο παρακολουθούσε την προετοιμασία πίσω από την έκθεση της Κίνας «The Through The Looking Glass», στο Met της Νέας Υόρκης και το αστεροειδές γκαλά, που ακολούθησε.  

Για 7 ημέρες, ο Rossi είχε τη χαρά να έχει πλήρη πρόσβαση στα άδυτα του οίκου, να παρακολουθεί με την κάμερα τον Lagerfeld και την ομάδα του. Έτσι κατάφερε να γυρίσει με απόλυτη ελευθερία όλα όσα συνέβησαν την εβδομάδα πριν από την πασαρέλα της Chanel.

Η ταινία είναι διαθέσιμη, στο Netflix ήδη, από τις 21 Δεκεμβρίου toy 2018. 

Δείτε ένα βίντεο με το how to της κολεξιόν Υψηλής Ραπτικής που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Παρίσι:

 

TAGS