Ενώ οι περισσότερες από εμάς υποστηρίζουμε ότι λατρεύουμε το καλοκαίρι για τα αέρινα, πολύχρωμα ρούχα του πώς γίνεται και κάθε χειμώνα επιστρέφουμε στις παλιές καταβολές μας; Στις σκούρες αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι που σκοτεινιάζουν τη διάθεση μας;

Όσο σικάτο κι αν είναι ένα total black λουκ υπάρχουν κι άλλα χρώματα που είναι αρκετά για να κάνουν τη διαφορά και η Κένταλ Τζένερ, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Μαλιμπου των ΗΠΑ, μας δείχνει τον τρόπο. 

Επενδύοντας στην κομψότητα του μπεζ, ένα χρώμα για το οποίο οι fashion experts συμφωνούν ότι δείχνει πάντα πολυτελές, η Τζένερ φόρεσε ένα λευκό outfit με ένα ζεστό μπουφάν από τα Mango σε αυτή ακριβώς την απόχρωση. Πετυχαίνοντας τον απόλυτο μεταβατικό συνδυασμό ανάμεσα στο καλοκαρί και το φθινόπωρο.

Το άνετο, ελαφρύ αλλά ζεστό μπουφανάκι της ισπανικής εταιρίας κοστίζει 90 λίρες (δηλαδή περίπου 100 ευρώ) μα θα μπορούσε να είναι αυτό με το οποίο θα βγάλουμε ολόκληρο τον χειμώνα μας, ειδικά εδώ στην Ελλάδα που το κρύο δεν είναι ιδιαίτερα τσουχτερό.

Σίγουρα είναι το κομμάτι που σε κάνει να περπατάς ανάλαφρη στην πόλη και ζεστή χωρίς περιττά βαρίδια.

Δείτε την εμφάνιση της Κένταλ Τζένερ στο Μαλιμπού:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δες το εδώ

Mango Knitted Oversize Jacket (£90)

Δες το εδώ

Topshop Ecru Biker Jacket (£66)

Δες το εδώ

Mango Faux Shearling Jacket (£80)

Δες το εδώ

Weekday Helms Jacket (£55)

Δες το εδώ

Topshop Cream Teddy Borg Jacket (£55)

Δες το εδώ

Weekday Cabrillo Denim Shirt (£55)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS