Είτε έχεις ήδη προλάβει να αποκτήσεις το πρώτο, καλοκαιρινό σου πεντικιούρ είτε όχι, το καλοκαίρι είναι μπροστά μας και εκείνα τα σανδάλια που έχεις βάλει στο κάτω μέρος της παπουτσοθήκης περιμένουν για να ξαναβγούν από το κουτί.

Πριν κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα σε αυτά που χρειάζεται να κρατήσεις και σε αυτά που πρέπει να ξεφορτωθείς οριστικά τη νέα σεζόν, λοιπόν, λάβε υπόψιν ότι ένα από τα πιο άσχημα trends που έχουμε δει πάνω σε σανδάλια τα τελευταία χρόνια φέτος κάνει δυναμικό comeback.

Γιατί ποιος δεν θυμάται το δετό, δερμάτινο σανδάλι με διαφορετική θέση για το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού; Κάτι ανάμεσα σε πέτσινο δακτυλιδάκι και ευθεία παραπομπή σε αρχαία, ελληνική τραγωδία, μία τάση που φορέθηκε πάρα πολύ στα μέσα της δεκαετίας των 00's κι έτσι, μάλλον, όλο και κάποιο ζευγάρι θα έχε περισσέψει θαμμένο στη ντουλάπα σου. 

Πάντως πριν αρχίσεις να ψάχνεις, χωρίς ενοχές πλέον, για εκείνα τα ξεχασμένα Birkenstocks ρίξει μία ματιά στην παρακάτω έρευνα της διεθνούς αγοράς για να πάρεις ιδέες ως προς το τι ακριβώς κυκλοφορεί φέτος. Γιατί αν είναι να το φορέσεις τουλάχιστον να το φορέσεις σωστά.

Κάτι ανάμεσα σε πέτσινο δακτυλιδάκι και ευθεία παραπομπή σε αρχαία, ελληνική τραγωδία, μία τάση που φορέθηκε πάρα πολύ στα μέσα της δεκαετίας των 00's .

Δες το εδώ

ANCIENT GREEK SANDALS x Fabrizio Viti Sheila leather sandals $335

Δες το εδώ

ANCIENT GREEK SANDALS Eleftheria braided leather sandals$250

Δες το εδώ

ANN DEMEULEMEESTER BLANCHE toe strap sandals $499

Δες το εδώ

Ruth Toe Ring Wood Heeled Pumps ($35)

Δες το εδώ

ATP Atelier Rosa Sandal in Silver $230

Δες το εδώ

Birkenstock Mayari Birko-Flor ($100)

Δες το εδώ

Diane von Furstenberg Brittany Cappuccino Toe Ring Sandal ($198)

 

 

 

 

 

 

 

TAGS