Μπορεί το στυλ και η αντίληψη της μόδας να είναι τελικά μια εντελώς προσωπική υπόθεση, αλλά όλοι οι σχεδιαστές, οι στυλίστες, τα μοντέλα και οι fashion insiders συμφωνούν σε ένα πράγμα: το παν είναι η άψογη εφαρμογή. 

Αγοράζοντας ένα ρούχο, συχνά παρασυρόμαστε από το ιδιαίτερο σχέδιο, την απόχρωση που ψάχναμε καιρό ή την τιμή και κάνουμε εκπτώσεις στον πιο καθοριστικό παράγοντα της "απόδοσής" του- την εφαρμογή στο σώμα μας. 

Η στυλίστρια διασήμων, Micaela Erlanger, που συνεργάζεται με stars όπως η Lupita Nyong’o, η Jennifer Hudson, και η Hilary Swank, αποκάλυψε στο WhoWhatWear τη δική της λύση σε ζητήματα fitting, που συνοψίζεται σε ένα θαυματουργό αντικείμενο που κοστίζει μόλις 7 ευρώ! Ο λόγος για το Vapon Topstick, μια μπεζ ταινία διπλής όψης που μπορεί να σε σώσει από ποικίλα ενδυματολογικά faux pas. 

Πώς λειτουργεί; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ταινιία εσωτερικά, για να κάνεις μια φούστα να εφαρμόζει ακριβώς στη μέση σου, τα μανίκια ενός σακακιού να στέκονται γυρισμένα στο κατάλληλο ύψος και το τοπ σου να μην βγαίνει εύκολα από το παντελόνι σου. Το καλύτερο; Η συγκεκριμένη ταινία δεν αφήνει σημάδι ή κόλλα στα ρούχα σου, οπότε μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις άφοβα.

Μπορείς να το αποκτήσεις εδώ

Δες παρακάτω μερικά outfits όπου θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις:

Δες το εδώ

Top Louisa, Musier Paris (125€)

Δες το εδώ

Belt shirt dress, Mango (29,99€)

 Δες το εδώ

(ΚΡΟΥΑΖΕ ΡΙΓΕ ΜΠΛΕΪΖΕΡ, Zara, 59,95€)

Δες το εδώ

LEATHER BERMUDA SHORTS, Uterque, 150.00 €

 

TAGS