Η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ Βενετίας είχε άρωμα made in Greece- με την ευρεία έννοια, γιατί η ταινία The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου δε γυρίστηκε στην Ελλάδα, ούτε είχε πληθώρα Ελλήνων συντελεστών. 

Η ταινία, που εστιάζει στο ερωτικό σκάνδαλο της βασίλισσας Άννας της Αγγλίας, της στενής της συμβούλου Σάρα Τσέρτσιλ και της εξαδέλφης και υπηρέτριας Άμπιγκεϊλ, έλαβε ενθουσιώδεις κριτικές, με το Λάνθιμο να βρίσκεται σε μία από τις πολύ καλές στιγμές της καριέρας του. 

Στο κόκκινο χαλί τον συνόδευσε η Αριάν Λαμπέντ, η Ολίβια Κόλμαν και φυσικά η 'Εμμα Στόουν, που έχει κομβικό ρόλο στην ταινία. Η ηθοποιός ξεχώριζε ανάμεσά τους χάρη στο υπέροχο φόρεμα που φορούσε- ένα από τα ωραιότερα που έχει φορέσει ποτέ. 

Η άψογη εμφάνισή της

Το nude χρώμα δεν κολακεύει όλες τις γυναίκες, αλλά η 'Εμμα Στόουν το φορά τακτικά και με μεγάλη επιτυχία. Έτσι, επέλεξε ένα μάξι φόρεμα με μακριά μανίκια και ψηλό σκίσιμο, με ανάγλυφα ασημένια κεντήματα και μαύρες λεπτομέρειες στο ντεκολτέ. Ποίημα.

Κομψό, σύγχρονο, θηλυκό

Το φόρεμα ήταν ακόμη περισσότερο to the point, γιατί μαρτυρούσε μια μακρινή σύνδεση με τη βικτωρινή εποχή της ταινίας, ενώ τα χάλκινα μαλλιά της Στόουν αλλά και τα ασημένια πέδιλα με τακούνι-αστεράκι, σφράγιζαν μια άψογη εμφάνιση. 

Δες το τρέιλερ της ταινίας.

 

TAGS