Η Μινόρκα είναι ισπανικό νησί της Μεσογείου που ανήκει στο συγκρότημα των Βαλεαρίδων. Η ονομασία προέρχεται από την λατινική και σημαίνει «η μικρότερη». Έχει έκταση 695,7 τ. χλμ. και πληθυσμό 94.397 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Το μικρό αυτό νησάκι έχει μια μεγάλη ιστορία να διηγηθεί για μια οικογένεια υποδηματοποιών που φτιάχνουν, από το 1925, τα πιο στιλάτα και αναπαυτικά παπούτσια. 

To νησί από όπου αντλεί την έμπνευση του ο οίκος Pedro Garcia, είναι ένας εξωτικός προορισμός που θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι. Με αυτή λοιπόν τη διάθεση ο οίκος Pedro Garcia πιο καινοτόμος και μοντέρνος από ποτέ, δημιουργεί την συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016. Είτε θα φορέσουμε τα μοντέλα του με άμμο στα πόδια, είτε όχι, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: μια εντυπωσιακή δήλωση στυλ.  

Ο οίκος Pedro Garcia παραμένει μια κληρονομιά της Ισπανίας, η απόλυτη ισπανική πολυτέλεια. Μια οικογενειακή υπόθεση, μετά από σχεδόν 100 χρόνια παράδοσης. Η τρίτη γενιά σχεδιαστών, η Mila και ο Pedro Garcia, εξακολουθούν και δημιουργούν με την ίδια χειροποίητη ποιότητα από τότε που ιδρύθηκε ο οίκος, το 1925.Tο ιστορικό brand πρωτοστατεί στο στυλ συνδυάζοντας την προσεγμένη πρώτη ύλη και χειροποίητη τεχνογνωσία μαζί με τη μοναδικότητα του design. Η συλλογή του, αποτελείται από χειροποίητες γόβες, σανδάλια και μοναδικά αξεσουάρ, που αγαπήθηκαν αμέσως από τις star του Hollywood.

 

Exotic, Hypnotic, Deadly, Glamorous

Η συλλογή του οίκου Pedro Garcia για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016 είναι καλοκαιρινή, μεσογειακή, δροσερή, λαμπερή και χαρακτηρίζεται από εύκολα, τολμηρά και μοντέρνα σχέδια. Ιδανική για να μας συνοδεύσει στις frantic days και hip nights του καλοκαιριού με ρομαντικά σανδάλια διακοσμημένα με κρύσταλλα swarovski, tribal και ethnic λεπτομέρειες, minimal γραμμές ιδανικές για την πόλη, περίτεχνες πλατφόρμες με δεσίματα, γόβες στιλέτο από δέρμα πίθωνα με έντονο κομψό χαρακτήρα, είναι μερικά από τα σχέδια του οίκου για φέτος. Αν και ένα ζευγάρι παπούτσια Pedro Garcia είναι για πάντα. 

Pedro Garcia
Κεντρική διάθεση : FG Fashion Agencies T. +30 2310 284 703

 

Και χειροποίητες τσάντες Pedro Garcia.
TAGS