Υπάρχουν φούστες και φουστίστες. Φούστες που μπορούν να δημιουργήσουν το κέντρο των πιο δυνατών εμφανίσεων και φουστίστες που «πέρασαν και δεν κόλλησαν». Που δεν έκαναν καμία εντύπωση και δε δέχτηκαν κανένα θετικό σχόλιο. 

Φέτος, η μόδα εστιάζει στις μίντι φούστες, με μήκος μέχρι το μέσο της γάμπας, σε άλφα γραμμή ή σε κλος ή πλισέ ή ακόμα και pencil ή tube skirt. Δηλαδή, όλα τα πατρόν είναι ιδανικά αρκεί να αφήνουν το ένα τρίτο της γάμπας να φανεί.

Αυτό το μήκος κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα όσο κανένα.

Αυτό το μήκος κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα όσο κανένα. Γιατί παίζει τη θηλυκότητα από θέση ισχύος. Γιατί τονίζει το σώμα αλλά κρύβει και μία σοφιστικέ σιγουριά. Γιατί το μίντι συνδυασμένο με τακούνι δε μπορεί να το νικήσει τίποτα. Ρωτήστε και τη Μαλένα. 

Εμπριμέ ή μονόχρωμες, με αφαιρετικά ντεσέν, ρίγες ή σατέν, με βολάν ή με ασύμμετρα κοψίματα. Συνδυασμένες με T-Shirt ή με πουκάμισο, με tank top ή με cropped μακό, όλα τα στάιλινγκ είναι επιθυμητά αρκεί να ξεπερνούν την καθημερινότητητα σε φαντασία. 

Εννοείται ότι οι μίνι φούστες δε λείπουν από το κάδρο, αλλά δεν είναι η κυρίαρχη τάση. Του χρόνου θα είναι όμως, οι λάτρεις του μίνι κάνετε λίγη υπομονή. 

Δείτε ένα όμορφο βίντεο με ανοιξιάτικα ντυσίματα με φούστες και πάρ' τε ιδέες:

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS