Δεν έχει σημασία που ο υδράργυρος επιμένει ψηλά: Στο μυαλό μας, από τη στιγμή που τελείωσαν οι διακοπές έχουμε αφήσει ήδη πίσω μας το καλοκαίρι και σχεδιάζουμε το φθινόπωρο και τον χειμώνα που απλώνονται μπροστά μας. Η νέα σεζόν προβλέπεται δύσκολη αλλά κάποιες φορές αρκούν μικρές χειρονομίες για να την κάνουμε ομορφότερη, έστω και αν πρόκειται για ένα καινούριο ρούχο που θα μας κρατήσει ζεστές και στιλιστικά ενημερωμένες.

Όταν μιλάμε συγκεκριμένα για πλεκτά, η αλήθεια είναι ότι αξίζει να επενδύσουμε σε ένα πολυτελές κομμάτι. Ακόμα όμως κι αν ο προϋπολογισμός μας είναι περιορισμένος, μια οικονομική επιλογή θα ανανεώσει την εμφάνιση και τη διάθεσή μας και, με την κατάλληλη φροντίδα, μπορεί να συνεχίσει να μας ακολουθεί και τις επόμενες σεζόν.

Μερικές από τις πιο ψυχοθεραπευτικές αγορές τις εντοπίσαμε στα H&M. Κάποιες είναι τόσο όμορφες, που μας κάνουν να ανυπομονούμε να χειμωνιάσει. Ζωηρόχρωμα πουλόβερ που θα φωτίσουν τη διάθεση, μονόχρωμα με σχεδιαστικά twists που θα κάνουν αυτομάτως πιο ενδιαφέρον κάθε ντύσιμο, αλλά και πιο μίνιμαλ κάρντιγκαν που θα γίνουν βασικοί παίκτες της καθημερινής γκαρνταρόμπας μας.

Δες πέντε πλεκτά που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Πλεκτό σε ανοιχτό μπλε, www2.hm.com, 29,99 €

Δες το εδώ

Ζακέτα με φίνα πλέξη, www2.hm.com, 29,99 €

Δες το εδώ

Πουλόβερ με χοντρή πλέξη, www2.hm.com, 24,99 €

Δες το εδώ

Ριγέ πλεκτό ζιβάγκο, www2.hm.com, 19,99 €

Δες το εδώ

Πουλόβερ με κόμπο, www2.hm.com, 24,99 €

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS