Έχοντας εξαντλήσει κάθε εκδοχή των άσχημων αθλητικών, από χρωματικούς συνδυασμούς μέχρι περίεργα σχήματα στις σόλες, οι fashionistas έπαθαν έναν μίνι πανικό αντικρίζοντας το νέο λανσάρισμα της Nike. 

Η εταιρεία που δημιούργησε το μοντέλο με τους πιο πιστούς θαυμαστές, το Air Max, αποφάσισε να ενδώσει στην τρέλα της αναβίωσης των 90s, παρουσιάζοντας περήφανα το νέο limited edition αθλητικό που δε μοιάζει με κανένα άλλο. Τι το κάνει τόσο ξεχωριστό;

Το φλοράλ print του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Φυσικά, το fashion κοινό ξετρελάθηκε: οι online παραγγελίες έπεσαν βροχή και τα sneakers εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες μέρες. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε- εκτός και αν η Nike αποφασίσει να τα λανσάρει ξανά, λόγω της μεγάλης επιτυχίας τους. 

Παρ΄όλα αυτά, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι, όσο εντυπωσιακό και αν είναι το φλοράλ μοντέλο, παραβλέποντας τον παράγοντα της μοναδικότητάς του, μπορούμε να ζήσουμε (στιλιστικά) και χωρίς αυτό. Δηλαδή, καλός ο πειραματισμός και η επένδυση σε statement κομμάτια, αλλά ένα sneaker με έντονα χρώματα, καθαρές γραμμές και κοφτερή όψη, μπορεί να απογειώσει ένα look χωρίς να το μπερδέψει (κίνδυνος που ελλοχεύει σε αυτή την περίπτωση). 

Επομένως, το κοιτάμε με ενδιαφέρον, δε μας εκπλήσσει η δημοφιλία του, αλλά ευχαριστούμε, θα παραμείνουμε στα κλασικά Air Max (ή όποιο άλλο μοντέλο ξεκουράζεται στη ντουλάπα μας). 

Δείτε το viral sneaker εδώ

Και εδώ άλλες δύο (πιο στιλάτες) εκδοχές του. 

Δες το εδώ

Νέο Air Max sneaker σε κόκκινο και λευκό, Nike. $140

Δες το εδώ

Air Max αθλητικό με υφή καστόρ σε γκρί και μπλε, Nike, $110

 

TAGS