Είναι ένα από εκείνα τα υποτιμημένα κομμάτια που βλέπουμε στα ράφια ή τις κρεμάστρες των καταστημάτων (ή στα online shops, αυτή την περίοδο) και προσπερνάμε χωρίς να τους ρίξουμε δεύτερη ματιά επειδή απλά μάς φαίνονται εντελώς αδιάφορα. Κι όμως στο χαμηλό προφίλ τους κρύβεται όλη τους η δύναμη. Γιατί αν τα σετάρουμε σωστά και με φαντασία, μπορούμε να τα μετατρέψουμε στα πιο βασικά ρούχα της γκαρνταρόμπας μας. Σε σημείο που θα αναρωτηθούμε πώς ζούσαμε στο παρελθόν χωρίς αυτά.

Έτσι συνέβη με ένα λευκό, oversized πουλόβερ. Μόλις το είδα φορεμένο με πλισέ φούστα σε μονόχρωμο σύνολο, άρχισα αμέσως να το αντιμετωπίζω διαφορετικά. Η αντίθεση ανάμεσα στις υφές και τις γραμμές με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι ακόμα και τα πλέον «βαρετά» χρώματα, ακόμα και όταν συνδυάζονται σε μονόχρωμα λουκ, μπορούν να δείξουν ενδιαφέροντα.

Ένα λευκό πλεκτό, μάλιστα, φοριέται με τόσο πολλούς, διαφορετικούς τρόπους, ώστε αναδεικνύεται άνετα σε πασπαρτού του καθημερινού μας ντυσίματος. Έχουμε, επίσης, την επιλογή να επενδύσουμε σε ένα κομμάτι με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στον σχεδιασμό, όπως vintage κοψίματα ή τονισμένα μανίκια, που θα το κάνουν ούτως ή άλλως εντυπωσιακό.

Δες πώς μπορείς να φορέσεις κομψά το λευκό πλεκτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες τρία πουλόβερ σε ουδέτερη απόχρωση που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Μάλλινο πουλόβερ με ρετρό σχέδιο, www.stories.com, €89

Δες το εδώ

Πλεκτή μπλούζα με όρθιο γιακά, www.zara.com, 19,95 EUR

Δες το εδώ

Πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια, shop.mango.com, 39,99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS