Το 22χρονο μοντέλο έχει περάσει στην πρώτη γραμμή επιδραστικότητας: Ό,τι κάνει γίνεται talk of the town αυτόματα. Πρόσφατα δημοσίευσε στα stories του ίνσταγκραμ μια φωτογραφία που την δείχνει να φοράει ένα λιλιπούτειο, μαύρο τσαντάκι Chanel στον αστράγαλό της. «Χωράει μόνο τη χαρά» έγραψε η ίδια σαν σχόλιο αφήνοντας να εννοηθεί ότι το μόνο που χωράει είναι το κραγιόν και την πιστωτική της. Ούτε καν το κινητό της τηλέφωνο. 

«Χωράει μόνο τη χαρά»
Το καταναλωτικό φαινόμενο που ακολούθησε μετά την φωτογραφία άγγιξε τα όρια της μαζικής μανίας: το συγκεκριμένο τσαντάκι ξεπούλησε.

Το καταναλωτικό φαινόμενο που ακολούθησε μετά την φωτογραφία άγγιξε τα όρια της μαζικής μανίας: το συγκεκριμένο τσαντάκι ξεπούλησε, προς μεγάλη χαρά της Chanel, η οποία έτσι κι αλλιώς έχει κερδίσει τη μάχη με τον τίτλο «ποιος κρατάει την πιο ουάου τσάντα εδώ μέσα». 

Και τώρα λίγα λόγαι για την ιστορία: Το τσαντάκι έσκασε μύτη στις πασαρέλες του γαλλικού οίκου, το 2007, ενώ λέγεται ότι ήταν εμπνευσμένο από το «βραχιολάκι» που φορούσε τότε στο πόδι της η «παράνομη» Λίντσεϊ Λόχαν. Και τότε, πάλι, είχε γίνει sold out. Πρόσφατα επανακυκλοφόρησε στην τιμή των 645 δολαρίων προκαλώντας μεγαλύτερο χαμό από την προηγούμενη φορά. 

Ακόμα κι αν κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν τη στιλιστική του σημασία, εμάς μας αρέσει. Έτσι για την τρέλα. 

+

 

Δείτε το αναλυτικό βίντεο με την εμφάνιση της Κένταλ: 

 

TAGS