Όσες γυναίκες -και άνδρες- υπάρχουν στον πλανήτη τόσα διαφορετικοί σωματότυποι υπάρχουν. Ο λόγος είναι πως ο καθένας μας είναι μοναδικός και ευτυχώς για όλους μας το στιλ δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με το βάρος ή τις διαστάσεις του σώματος. 

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των petite γυναικών και συχνά νιώθεις πως δεν ξέρεις τι να φορέσεις ή πώς να τονίσεις τη σιλουέτα σου, παρακάτω συγκεντρώσαμε τρία βασικά styling tips και κάποιες διάσημες ifnluencers στο Instagram που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις το προσωπικό σου στιλ.

Styling tips για petite σιλουέτες

Τόνισε τη σιλουέτα σου

Ο στόχος σου κάθε φορά που δημιουργείς ένα σύνολο είναι να αναδείξεις τη σιλουέτα σου. Σε αυτή τη διαδικασία θα σε βοηθήσουν κάποια έξυπνα styling tips όπως για παράδειγμα η χρήση ζώνης. Αυτό το αξεσουάρ ήρωας θα τονίσει τη μέση σου και θα δημιουργήσει καμπύλες. Μπορείς μάλιστα να τη φορέσεις επάνω από φορέματα, πανωφόρια ή πουκαμίσες. Εξίσου έξυπνο trick είναι να μαζεύεις τα μανίκια από τα πουκάμισα, τις μπλούζες ή τα σακάκια σου. Συγκεκριμένα, τύλιξε τα με προσοχή, ώστε να έχεις ένα περιποιημένο αποτέλεσμα. Με αυτό τον τρόπο, εκτός του ότι θα κάνει το σύνολο σου να δείχνει πιο cool, θα σε κάνει να φαίνεσαι και πιο ψηλή.

Διαβάστε περισσότερα στο Madame Figaro

Kεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

TAGS