Διαχρονικά, μία από τις μεγαλείς ενδυματολογικές τάσεις για κάθε φθινόπωρο και χειμώνα είναι τα μπλέιζερ. Είτε επιλέξεις να τα φορέσεις με τα κουμπιά ανοικτά, είτε με μία κομψή ζώνη δεμένη γύρω από τη μέση σου ένα φινετσάτο σακάκι μπορεί να αλλάξει και να αναβαθμίσει ακόμα και την πιο αναμενόμενη και απλή εμφάνιση.

Τι γίνεται όμως με τις μικροκαμωμένες γυναίκες που νιώθουν να «πνίγονται» κάτω από τον όγκο ενός σακακιού; Μία fashion blogger μας συμβουλεύει για τα 4 πράγματα που πρέπει να έχει κατά νου μία γυναίκα κάτω από το 1,60 πριν επιλέξει και φορέσει ένα μπλέιζερ.

1. Αποφεύγετε να φοράτε σταυρωτά μπλέιζερ με διπλή σειρά κουμπιά

Ο λόγος είναι απλός. Αυτά τα σακάκια προσθέτουν περισσότερο όγκο στο πάνω μέρος του σώματος και είναι κατάλληλα για πιο ψηλές γυναίκες. Αντίθετα επιλέξτε ένα σακάκι που κουμπώνει με ένα ή δύο μόνο κουμπιά.

2. Διαλέξτε στενά σακάκια και πείτε όχι στα oversized

Μπορεί τα oversized ρούχα να είναι μία μεγάλη τάση των τελευταίων ετών, ωστόσο, δεν είναι τα ιδανικά ρούχα για μικροκαμωμένες γυναίκες γιατί κουκουλώνουν το σώμα και μας κάνουν να φαινόμαστε ακόμα πιο petite.

3. Διαλέξτε σακάκια που είναι πιο κοντά σε μήκος και τελειώνουν ακριβώς κάτω από τη μέση σας

Με αυτόν τον τρόπο τα πόδια σας θα δείχνουν πιο εντυπωσιακά και μακριά και εσείς πιο ψηλές.

4. Επιλέξτε σακάκια που είναι πιο στενά στην περιοχή γύρω από τη μέση

Έτσι δεν θα χρειάζεται να καταφύγετε στη λύση μίας ζώνης για να σας χαρίσει το υπέροχο εφέ μίας στενής, καλοσχηματισμένης σιλουέτας. 

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS