Η ανάγκη για άνεση, που εκφράστηκε πιο έντονα από ποτέ στην περίοδο του lockdown, παρατείνεται και το καλοκαίρι, όταν οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με τον πιο χαλαρό τρόπο ζωής απαιτούν ευκολοφόρετες και δροσερές γραμμές και υλικά.

Τα καλοκαιρινά φορέματα αναδεικνύονται σε μεγάλο πρωταγωνιστή, καθώς δημιουργούν ολοκληρωμένα λουκ με μια κίνηση. Φέτος όμως θα επενδύσουμε στη σοφία της απλότητας, στην οποία μάς μύησε ο χειμώνας που αφήσαμε πίσω μας. Και δεν υπάρχει καλύτερη αγορά να την αποτυπώνει από ένα φόρεμα που ανακαλύψαμε στα COS.

Οικονομικό, μίντι, συνδυάζει την απλή σιλουέτα με μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια στη λαιμόκοψη και την τονισμένη μέση, που το κάνουν κομψό και ταυτόχρονα κουλ. Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις: σε μαύρο, που ταιριάζει με τα πάντα και θα γίνει το πασπαρτού της εμφάνισής μας, καθώς μπορεί να φορεθεί άνετα και σε καθημερινές αλλά και σε μια πιο βραδινή περίσταση. Και σε ζωηρό πράσινο, που κολακεύει όλα τα χρώματα της επιδερμίδας και δίνει λάμψη και μια αίσθηση πολυτέλειας.

Δες το εδώ

Μίντι φόρεμα σε ζωηρό πράσινο, www.cosstores.com, €69

Δες δύο ακόμα φορέματα που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Φόρεμα ρουστίκ με λαιμόκοψη halter, www.zara.com, 29,95 EUR

Δες το εδώ

Μακρύ φόρεμα από ποπλίνα, www.massimodutti.com, 79.95 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: REUTERS/Gonzalo Fuentes /File Photo
 

TAGS