Αν υπάρχει μόνο μία λέξη που μπορεί να περιγράψει την αισθητική ολόκληρου του 2019 (από ενδυματολογικής απόψεως) τότε αυτή θα ήταν η εξής: Μπεζ. Πέρισυ, σε μία προ-κορονοϊού εποχή, το ίνσταγκραμ ήταν στην κυριολοεξία ξετρελαμένο με αυτή την απαλή, πολυτελή γήινη απόχρωση, ενώ influencers και  celebrities είχαν αγκαλιάσει το συγκεκριμένο χρώμα ως το «επίσημο αγαπημένο» τους και εμείς το είδαμε παντού. Από καμπαρντίνες και ολόσωμες φόρμες, μέχρι πουλόβερ και σακάκια. 

Φέτος τα πράγματα συνεχίζουν τα κινούνται στην ίδια λογική - πιθανότατα ένα από τα ελάχιστα πράγματα που έχουν παραμένει σταθερά στον κόσμο μας. Με μία, όμως, ανεπέσθητη αλλαγή. Το μπεζ έχει γίνει πιο γλυκό, πιο ανοιχτό, πιο κοντά στην φωτεινή, χρυσή άμμο που καλύπτει τα καλοκαίρια μας. 

Έτσι τα κοστούμια αποκτούν αυτή την εκλεπτυσμένη, υπέρκομψη απόχρωση, τα πουλόβερ μοιάζουν πιο σικάτα από ποτέ, τα φορέματα θυμίζουν παριζιάνες βόλτες σε πλακώστρα δρομάκια και οι μεγάλες εταιρίες μόδας, φυσικά, συμβαδίζουν με την όλη κατάσταση.

Μία ματία σε Mango, Ζara, & Οthe Stories και Arket θα σε πείσει ότι αυτό είναι το απόλυτο χρώμα του φθινοπώρου. Μοναδικά φινετσάτο, αισιόδοξα λαμπερό, έναν τόνο πιο απαλό από το μπεζ που μας κέρδισε έναν χρόνο νωρίτερα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

& Other Stories Asymmetric Structured Single Breasted Blazer (£95)

Δες το εδώ

Arket Loose Barrel Leg Colour Block Jeans (£69)

Δες το εδώ

& Other Stories Padded Shoulder Alpaca Blend Cardigan (£69)

Δες το εδώ

Mint Velvet Belted Short Sleeved Boilersuit in Beige (£119)

Δες το εδώ

John Lewis & Partners Cashmere Crew Neck Cardigan, Neutral (£89)

Δες το εδώ

Dorothy Perkins Beige Utility Trousers (£25)

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS