Όχι ότι τα τρεντ δεν κρύβουν ωραιότητα μέσα τους, όχι ότι οι τρέχουσες τάσεις δεν κουβαλούν στυλ και φινέτσα, αλλά είναι η μικρή, φευγαλέα εμπιστοσύνη του χρόνου που τα κάνει να περνούν και να φεύγουν, είναι η ακραία ενίοτε φύση τους, που δεν επιτρέπει να δεθούμε μαζί τους αιώνια. 

Οι τάσεις έρχονται για να μας χαρίσουν μια ανάσα δροσιάς και να χαθούν στον χρόνο για να επιστρέψουν μεταλλαγμένες μιας και η μόδα κάνει κύκλους -αυτό είναι γνωστό σε όλους, πόσο μάλλον σε μια 40άρα, που έχουν δει πολλά τα μάτια της. Έχει δει τρεντ να χάνονται μέσα σε μια νύχτα, ενώ έχει αγαπήσει την κλασική και κομψή γοητεία των διαχρονικών κομματιών. 

Μέσα σε αυτή την αναζήτηση του προσωπικού της στυλ έχει απορρίψει τα «χαζά» τρεντ που φλερτάρουν με τον εντυπωσιασμό και έχει αποφασίσει να κρατήσει στη ζωή της μόνο όσα της χαρίζουν αυτοπεποίθηση.

Στο παρακάτω βίντεο, η Youtuber, The Style Insider, αναζητά το νέο λουκ μέσα από την διαγραφή των κλισέ ακομα και στα τρεντς. Έτσι για το 2021 αποφασίζει να βγάλει από τη ζωή της για πάντα τα παρακάτω: 

  • Τα παπούτσια με τετράγωνη μύτη: Είναι τόσο εντονη αυτή η λεπτομέρεια που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί κλασάτη ή διαχρονική. 
  • Τα σκισμένα τζιν: Το έχουμε πει άπειρε φορές, το έχει πει και η θεότητα, η Άιρις Άπφελ, «τα σκισμένα τζιν είναι μια παραφροσύνη». 
  • Τα λεοπάρ: Εντάξει, τα φορέσαμε σε όλα μας τα ρούχα και τα αξεσουάρ αλλά φτάνει. Ως εδώ. Ας βρούμε άλλο ντεσέν να λατρέψουμε. 
  • Τους μεγάλους βικτωριανού στυλ γιακάδες: Ισχύει ό,τι και για τα παπούτσια με την τετράγωνη μύτη. Παραείναι έντονο το εφέ τους. Κουράζει. 
  • Τις φούσκες με μεγάλο σκίσιμο: Ποτέ δεν ήταν η επιτομή της κομψότητας, γιατί να είναι φέτος; 
  • Τα μίνι: Το λατρεμένο παιδί της μόδας, μέσα στα χρόνια, πάει κι έρχεται. Φέτος φεύγει. Θα ξαναγυρίσει, όμως. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

*Η κεντρική φωτό είναι από εδώ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS