Όταν είδαμε για πρώτη φορά την τάση των cowboy boots στις πασαρέλες γνωρίζαμε ότι μόλις ξεκίνησε ένας χορός με καουμπόισσες στους δρόμους. Όμορφες σιλουέτες με σύγχρονα ρούχα και την μπότα της άγριας δύσης από κάτω να δίνει τον ρυθμό. Την μπότα αυτή την είχαμε αγαπήσει πάλι στα 90s και τώρα να ΄τη πάλι μπροστά μας. 

Καφέ, μαύρες, με σχέδια, με λόγια, χειροποίητες οι περισσότερες και πολύ, μα πολύ, ξεχωριστές. Με έναν περίεργο τρόπο αυτή η μπότα της «εξοχής» ταιριάζει απόλυτα στις γυναίκες της πόλης. Η φετινή παραλλαγή της είναι σε λευκό χρώμα και όσο τολμηρή κι αν φαίνεται είναι ένα item με μεγάλη αξία στο στιλιστικό βαρόμετρο. Χαρίζει «φως» στο σύνολο και σίγουρα τραβάει το μάτι. Επίσης, έχει ένα επιπλέον ατού: ταιριάζει σε όλες τις εποχές, στο χειμώνα και στο καλοκαίρι. 

Επομένως, ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν οι λευκές μπότες της Δύσης να γίνουν η νέα μανία, να τις δούμε παντού, συνδυασμένες με πρωινά, casual ή ακόμα και βραδινά σύνολα. Πέρυσι μιλούσαμε για τα λευκά ankle boots, τα οποία έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Φέτος έχουμε τις άσπρες καουμπόικες μπότες. 

Δείτε πώς τις φόρεσαν οι γυναίκες στους δρόμους και πώς θα τις αποκτήσετε online πιο κάτω:

Ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν οι λευκές μπότες της Δύσης να γίνουν η νέα μανία
Πέρυσι μιλούσαμε για τα λευκά ankle boots, τα οποία έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Δείτε το εδώ 

Rebecca Minkoff Women's White Kaiegan Leather Cowboy Boots €211

Δείτε το εδώ 

TOPSHOP Women's White Bingo Western Boots €107

Δείτε το εδώ 

Helmut Lang Women's White Tall Cowboy Boots €549
TAGS