Από τη μία οι βιτρίνες των Zara που αλλάζουν μεσούντος του θέρους παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις του χειμώνα, από την άλλη η λατρεία μας στα μποτάκια, που έχουν γίνει τα «αυτοκόλλητα» παπούτσια μας, να το πρώτο καρδιοχτύπι.

Μια επίσκεψη στα εκπτωτικά της ασυλίδας ρούχων και το μάτι μας έπεσε στο νέο, το λαχταριστό, αυτό που δεν έχουμε ακόμα κατακτήσει. Τα γαλάζια μποτάκια με την τετράγωνη μύτη μίλησαν στην καρδιά μας.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι η τετράγωνη μύτη είναι πολύ hot τάση φέτος και εάν έχετε παπούτσια στο ντουλάπι με τέτοια μύτη, μιας και ήταν πάλι hot στα 90s, να τα επαναφέρετε, παρακαλώ. 

Τα γαλάζια μποτάκια με την τετράγωνη μύτη μίλησαν στην καρδιά μας.

Συνεχίζοντας παρατηρήσαμε τα νέα τακούνια, τα οποία έχουν τετραγωνιστεί κι αυτά κι έχουν ψηλώσει. Ξανά στα ύψη, φίλες μου, ξανά στα ύψη. 

Εκτός όμως από τα «τετράγωνα μποτάκια» είδαμε και μερικά ακόμα ankle boots, τα οποία ορίζουν με τη σειρά τους το σχήμα των παπουτισών του χειμώνα που έρχεται. 

Ψηλά κι αυτά, άλλα πιο σέξι και θηλυκά, άλλα πιο κλασικά και δοκιμασμένα. Τα κορδόνια στο μπροστινό μέρος είναι κυριάρχα, αλλά μεγάλη τάση είναι και οι διαφάνειες όπως και το έντονο χρώμα. Το μαύρο φέτος είναι εφεδρική επιλογή. 

Δείτε το εδώ

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 79,95 EUR

Δείτε το εδώ

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 79,95 EUR

Δείτε το εδώ

ΜΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 29,95 EUR

Δείτε το εδώ

ΔΙΧΤΥΩΤΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 49,95 EUR

Δείτε το εδώ

ΜΠΟΤΑΚΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 49,95 EUR

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS