Οι fashion editors υποστηρίζουν ότι ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει μία γυναίκα πριν επιλέξει ένα καινούργιο κομμάτι για τη γκαρνταρόμπα της είναι ποια χρώματα της πηγαίνουν πραγματικά. 

Το ίδιο ακριβώς φόρεμα σε καφέ μπορεί να σε «καπελώνει» και να σε σκοτεινιάζει, αλλά αν το φορέσεις σε κίτρινο, για παράδειγμα, μπορεί να σε φωτίζει και να σε κολακεύει. 

Ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας μας, των μαλλιών και των ματιών μας οι αποχρώσεις που αναδεικνύουν την παρουσία μας και χαρίζουν πόντους στην εμφάνιση μας ποικίλλουν από γυναίκα σε γυναίκα, αλλά υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο χρώμα που ταιριάζει σε όλες μας. Με αυτό απλά δεν γίνεται να κάνεις ποτέ λάθος.

Πολλοί μάλλον θεωρούν ότι μιλάμε για το κόκκινο. Και δεν πέφτουν ακριβώς έξω. Ωστόσο, ο λόγος γίνεται για μία μόνο, ξεχωριστή απόχρωση, κάτι ανάμεσα στο φλογερό κόκκινο και το καρπουζί. Στα αγγλικά λέγεται «primary red» και θεωρείται η πιο απλή και πιο βασική εκδοχή του χρώματος του πάθους. 

Άλλοι πάλι το χαρακτηρίζουν ως «το χρώμα που ταιριάζει σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου». Όπως κι αν το αντιλαμβάνεται ο καθένας αυτή είναι η μοναδική απόχρωση που ταιριάζει στις ξανθές, αλλά κολακεύει φανταστικά και τις μελαχρινές και τις καστανές.

Και δίχως αμφιβολία αποτελεί και φέτος ένα από τα χρώματα που θα φορεθούν περισσότερο το καλοκαίρι που έρχεται. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 Δες το εδώ

H&M Flounce-Trimmed Cotton Dress (£70)

Δες το εδω

H&M Cotton Crêpe Dress (£25)

Δες το εδώ

Mango Frilled Belt Dress (£40)

Δες το εδώ

Mango Linen-Blend Midi Dress (£50)

Δες το εδώ

& Other Stories Linen Puff Sleeve Midi Dress (£95)

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS