Όσες δεν έχουμε αναλογίες μοντέλου, δηλαδή, χονδρικά, το 99,9% των γυναικών του παγκόσμιου πληθυσμού, διστάζουμε να κάνουμε μια διαδικτυακή παραγγελία ιδιαίτερα όταν πρόκειται για δύσκολα κομμάτια όπως ένα παντελόνι, που σε ιδανικές συνθήκες θα προβάρουμε ξανά και ξανά προτού αποφασίσουμε να κάνουμε δικό μας.

Ωστόσο, καθώς υπάρχουν κάποια πατρόν που κολακεύουν συγκεκριμένους σωματότυπους, αν έχουμε μεσογειακή σιλουέτα ή σώμα-κλεψύδρα θα μας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη η μαρτυρία της fashion editor Hannah Almassi, που περιγράφει τον εαυτό της ως «μικρόσωμη, με καμπύλες» και ισχυρίζεται ότι βρήκε το πλέον κολακευτικό παντελόνι.

Ψηλόμεσο, με πιέτες, σε ίσια γραμμή, σμιλεύει τη σιλουέτα τονίζοντας τη μέση χωρίς να υπογραμμίζει ακόμη περισσότερο τους γλουτούς. Το συγκεκριμένο ρούχο κοστίζει 79 ευρώ, αλλά όπως κάθε παντελόνι που φοράμε ξανά και ξανά, είναι μια καλή επένδυση.

Θα το φορέσουμε άνετα και με πουκάμισο και ψηλοτάκουνα και με ένα πιο αθλητικό τοπ και sneakers. Θα τολμήσουμε να το σετάρουμε ακόμα και με ένα πουλόβερ με σχετικά λεπτή πλέξη, όπως το μοντέλο του e-shop. Αν, τώρα, το λευκό χρώμα μάς φαίνεται μη πρακτικό ή αισθανόμαστε ότι μας «προσθέτει» κιλά, θα κρατήσουμε τη γραμμή και θα ποντάρουμε σε ένα σκουρότερο χρώμα, πιο κολακευτικό για πιο γεμάτες σιλουέτες.

Δες το εδώ

Ψηλόμεσο βαμβακερό παντελόνι με πιέτες, www.stories.com, €79

Δες δύο ακόμα οικονομικά παντελόνια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Ψηλόμεσο παντελόνι, www.zara.com, 15,99 EUR

Δες το εδώ

Παντελόνι βαμβακερό ελαστική μέση, shop.mango.com, 29,99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS