Οφείλουμε να το παραδεχτούμε: Οι τσάντες φέτος δεν είναι στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων μας, εκτός αν τις χρειαζόμαστε για να μεταφέρουμε όχι το κραγιόν μας, αλλά τη μάσκα, τα γάντια και το αντισηπτικό μας. Ωστόσο υπάρχει τουλάχιστον μία φθινοπωρινή τάση στην οποία αξίζει να επενδύσουμε (το κάτι παραπάνω), γιατί, απλά, δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας, αλλά ακόμα και αν αυτή η σεζόν αποδειχθεί υπερβολικά εσωστρεφής για να την αξιοποιήσουμε πλήρως, θα την κρατήσουμε (κυριολεκτικά) και τις επόμενες.

Ο λόγος για τις τσάντες σε μίνιμαλ σχέδιο, ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό. Είτε έχουν επώνυμη υπογραφή είτε προέρχονται από αλυσίδα οικονομικών καταστημάτων. Σε οποιοδήποτε μέγεθος, σε οποιαδήποτε απόχρωση. Το κοινό τους είναι ότι αποτελούν το πασπαρτού των εμφανίσεών μας και ειδικά αν τις αγοράσουμε σε ανοιχτό χρώμα, θα μας συνοδεύσουν χειμώνα-καλοκαίρι. 

Μίνιμαλ δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση μονοτονία, αλλά ειδικά αν επιλέξουμε κάποια ουδέτερη απόχρωση, όπως λευκό, γκρι ή μαύρο, σημαίνει μια παραπάνω από καλοδεχούμενη πινελιά πολυτέλειας στο ντύσιμό μας. Θα προσθέσουμε ενδιαφέρον στην εμφάνισή μας ποντάροντας είτε σε εντυπωσιακά ρούχα και παπούτσια είτε, αν θέλουμε να μετατρέψουμε την τσάντα σε πρωταγωνιστή, σε ένα ασυνήθιστο χρώμα (όπως το παρακάτω υπέροχο χρώμα της μέντας), σε μια ασυνήθιστη γραμμή ή σε μια ασυνήθιστη υφή, όχι όμως όλα αυτά μαζί και σίγουρα όχι σε συνδυασμό με απλικέ λεπτομέρειες.

Δες τρεις τσάντες που μπορείς να αγοράσεις:

Δες την εδώ

Δερμάτινη τσάντα, shop.mango.com, 49,99 €

Δες την εδώ

Tote bag στην απόχρωση της μέντας, www.charleskeith.eu, €69.00

Δες την εδώ

Δερμάτινη τσάντα ώμου Neous, www.net-a-porter.com, €645

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS