Κάποιος ίσως πιστεύει ότι οι fashion editor ζουν μονίμως σε μια φρενίτιδα shopping, με όλους αυτούς τους αγοραστικούς πειρασμούς που αντιμετωπίζουν καθημερινά, όμως η αλήθεια είναι ότι κάπου «μπουχτίζεις» και αρχίζεις να γίνεσαι πιο επιλεκτική και συνειδητοποιημένη σε ό,τι αγοράζεις. Έτσι κι εγώ, ήμουν σε μια κατάσταση άρνησης για πολλούς μήνες, μη αποφασίζοντας να διαθέσω χρήματα σε ρούχα και αξεσουάρ όχι γιατί δεν τα είχα, αλλά επειδή δεν υπήρχε κάτι να τραβήξει την προσοχή μου. Ακόμα και στις γιορτές, χρησιμοποίησα το δώρο των Χριστουγέννων για να αγοράσω δώρα για φίλους και γνωστούς.

Όμως στη διάρκεια ενός ρεπορτάζ αγοράς «έπεσα» σε αυτό το καρό μπλέιζερ των Zara, και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, βασισμένος όμως στη λογική. Σοφιστικέ, κομψό, ενσωματώνεται άνετα στο ντύσιμο του γραφείου αλλά και σε ένα πιο casual λουκ, ειδικά αν σεταριστεί με τζιν παντελόνι. Καθώς ανεβαίνει η θερμοκρασία, θα αντικαταστήσει το πιο χοντρό, χειμερινό πανωφόρι, αναβαθμίζοντας κάθε εμφάνιση με μία κίνηση.

Η συγκεκριμένη αγορά κοστίζει 50 ευρώ, αλλά πραγματικά αξίζει να επενδύσεις και σε ένα πιο πολυτελές κομμάτι, αφού θα το φοράς για μια ζωή, σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις. Ειδικά ένα καρό σακάκι είναι ισοδύναμο του διαχρονικού στυλ.

Δες το εδώ

Καρό σταυρωτό μπλέιζερ, www.zara.com, 49,95 EUR

Δες τρία ακόμα μπλείζερ που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Καρό σακάκι με κουμπί κόσμημα, www.uterque.com, 169.00 €

Δες το εδώ

Μπλέιζερ με διπλή σειρά κουμπιών, shop.mango.com, 49,99 €

Δες το εδώ

Τουίντ μπλέιζερ Remain Birger Christensen, www.net-a-porter.com, €440.00

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram


 

TAGS