Πολλές από εμάς είμαστε διστακτικές στο να προχωρήσουμε σε νέες αγορές, ειδικά αν περνάμε ατελείωτες ώρες στο σπίτι, επειδή βρισκόμαστε, για παράδειγμα, σε τηλεργασία. Όσο κι αν μας δελεάζει η ιδέα να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας, με αφορμή μάλιστα τον ερχομό της άνοιξης, λειτουργεί ανασταλτικά η σκέψη: Πού θα φορέσουμε τα καινούρια μας ρούχα, αφού δεν πηγαίνουμε σχεδόν πουθενά;

Όμως μια Instagramer μας έδωσε έμπνευση. Συνδύασε δύο νέα κομμάτια από τα Zara τα οποία είναι σύγχρονα, διαχρονικά και ταυτόχρονα δείχνουν πολυτελή, παρόλο που το συνολικό κόστος τους μετά βίας ξεπερνά τα 50 ευρώ. Δηλαδή, και δεν μας κοστίσουν μια περιουσία και θα τα φοράμε και μέσα στις επόμενες σεζόν.

Για την ακρίβεια, επιστράτευσε όλους τους κανόνες που κάνουν ένα λουκ να φαίνεται αναβαθμισμένο, ακόμα και αν αποτελείται από budget αγορές, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Φόρεσε ένα ριγέ πλεκτό (που είναι πάντα καλή επιλογή) και παντελόνι με εφέ δέρματος (με πολυτελή εμφάνιση και ταυτόχρονα οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον).

Αν μάλιστα συνδυάσουμε τα παραπάνω ρούχα με ένα ζευγάρι μίνιμαλ πέδιλα, όπως έκανε, θα προσθέσουμε μια επιπλέον καθοριστική πινελιά πολυτέλειας. Ένα ακόμα από τα μυστικά αυτής της εντυπωσιακής εμφάνισης; Κινήθηκε σε ουδέτερες αποχρώσεις, που δεν δείχνουν ποτέ ευτελείς, ακόμα και όταν βάφουν τα πιο οικονομικά υλικά.

Δες το λουκ της Instagramer:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Πλεκτό πουλόβερ με ρίγες, www.zara.com, 29,95 EUR

Δες το εδώ

Παντελόνι σε ίσια γραμμή με εφέ δέρματος, www.zara.com, 25,95 EUR

Δες το εδώ

Ίσιο πέδιλο μίνιμαλ, www.zara.com, 25,95 EUR

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS