Δεν είναι κάτι σπάνιο να ακούσεις μία γυναίκα να παραπονιέται για τον λαιμό της. Μαζί με τα χέρια είναι, μάλλον, εκείνο το σημείο του σώματος που δεν λέει εύκολα ψέμματα και αντικατοπρίζει την πραγματική μας ηλικία. Αυτός όμως δεν είναι ο αληθινός λόγος που αυτό το φθινόπωρο η τάση στην οποία αξίζει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή είναι τα λεπτά, φίνα ζιβάγκο.

Με τις πασαρέλες των κορυφαίων σχεδιαστών στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου να δίνουν το σήμα αρχής, με αποκορύφωμα την επίδειξη του οίκου Fendi, όπου εντυπωσιακά μοντέλα περπάτησαν τονίζοντας τους περήφανους λαιμούς τους κάτω από κομψές μπλούζες και πουλόβερ με ζιβάγκο γιακά. 

Η fashion editor Shane Watson γράφει στη βρετανική DailyMail πως αν υπάρχει μία λεπτομέρεια στα ρούχα που μπορεί να μεταμορφώσει ένα ντύσιμο από ατιμέλητο και λιγάκι εφηβικό σε ενήλικό και προσεγμένο αυτό είναι ένα ζεστό ζιβάγκο που τυλίγει τρυφερά τον λαιμό μας, κάνοντας αυτόματα το στυλ μας πιο πολυτελές. 

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε καμία τάση που αφορά στο φετινό φθινόπωρο και στον φετινό χειμώνα δεν έχει μεγαλύτερη έγκριση από τους διεθνείς οίκους από τον ψηλό γιακά που πρωταγωνιστεί σε τοπ και σε πλεκτές, χουχουλιάρικες μπλούζες και μπορεί να φορεθεί με εξίσου πετυχημένο τρόπο τόσο μόνο του όσο και κάτω από μία άλλη μπλούζα ή πουκάμισο.

Τα μεγαλύτερα brands ένδυσης είναι ήδη γεμάτα από τους συγκεκριμένους πολυπόθητους, στιλάτους γιακάδες, αλλά και το Instagram ακολουθεί. Δίνοντας μία καλή γεύση από το πώς ανταποκρίνονται οι celebrities, αλλά και το fashion κοινό στην στιλιστική καθοδήγηση των σχεδιαστών, πείθοντας μας ότι αυτό είναι ο τύπος μπλούζας που χρειαζόμαστε τη νέα σεζόν. 

Σοφιστικέ, σέξι, ενήλικη και πολυτελής.

Δες το εδώ

MINI DRESS WITH BUTTONS DETAILS, ZARA, 25.95 EUR

Δες το εδώ

ALPACA AND WOOL SWEATER DETAILS, ZARA, 39.95 EUR

Δες το εδώ

HIGH NECK SWEATER DETAILS, ΖARA, 19.95 EUR

Δες το εδώ

HIGH NECK WOOL SWEATER DETAILS, ZARA, 49.95 EUR

Δες το εδώ

KNIT SWEATER WITH TIES DETAIL, ZARA, 29.95 EUR

Δες το εδώ

TEXTURED SWEATER DETAILS, ZARA, 29.95 EUR

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS