Μπορεί οι περιορισμοί στην κυκλοφορία να παραμένουν, αλλά ακόμα και αν δεν βγαίνουμε καθημερινά από το σπίτι ένα ζευγάρι ζεστές μπότες παραμένει το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ του χειμώνα. Και όταν μιλάμε για ζεστασιά, υπάρχει μια λεπτομέρεια που τις κάνει πολλαπλάσια ζεστές: η γούνινη επένδυση. Ακόμα και όταν αυτή δεν επεκτείνεται σε ολόκληρη την μπότα, αλλά περιορίζεται π.χ. στο τελείωμά της.

Cosy και casual μαζί, αυτές οι μπότες ταιριάζουν εξίσου με skinny jeans, κολάν, αλλά και καθημερινά φορέματα σε συνδυασμό με χοντρό καλσόν. Αν είναι ογκώδεις φροντίζουμε, απλά, να φέρουμε την ισορροπία σετάροντάς τις με γραμμές στενές από τη μέση και κάτω – αν και δεν υπάρχουν απόλυτοι κανόνες όπως ξέρουμε στη μόδα.

Είναι επίσης τέλειες όταν σετάρονται με κάρντιγκαν και πουλόβερ με φολκλόρ μοτίβα. Το μόνο τους μειονέκτημα; Ενώ μπορούν να φορεθούν όταν κάνει κρύο, ακόμα και αν έχει χιονίσει, δεν ενδείκνυνται για μια βροχερή μέρα, καθώς μπορεί να μουσκέψουν συγκεντρώνοντας υγρασία στο πόδι. Ιδιαίτερα αν δεν είναι φτιαγμένες από αδιάβροχο αλλά καστόρινο δέρμα.

Δες τρεις μπότες με επένδυση που μπορείς να αγοράσεις:

Δες τις εδώ

Δερμάτινες Chelsea Boots με επένδυση, www.stories.com, €149

Δες τις εδώ

Geox γυναικείες μπότες με γούνινη επένδυση "Backsie B" Ταμπά, www.notos.gr, 155,00 €

Δες τις εδώ

Dr Martens με γούνινη επένδυση, www.asos.com, €219.99

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS