Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που έγινε γνωστή η είδηση πως ο οίκος Dior θα παρουσιάσει τη νέα του συλλογή στην Αθήνα, ωστόσο μέχρι πρόσφατα δεν γνωρίζαμε περισσότερες λεπτομέρειες. Σήμερα όμως έγινε γνωστό πως το εντυπωσιακό fashion show που θα φέρει τον τίτλο Croisière 2022 και θα αφορά την Cruise 2022 συλλογή πρόκειται να παρουσιαστεί στο Καλλιμάρμαρο και η φωτογράφιση της συλλογής θα γίνει σε διάφορα αρχαία μνημεία της πόλης και κυρίως στην Ακρόπολη, εφόσον εξασφαλιστούν οι άδειες. 

Σήμερα όμως έγινε γνωστό πως το εντυπωσιακό fashion show που θα φέρει τον τίτλο Croisière 2022 και θα αφορά την Cruise 2022 συλλογή πρόκειται να παρουσιαστεί στο Καλλιμάρμαρο και η φωτογράφιση της συλλογής θα γίνει σε διάφορα αρχαία μνημεία της πόλης και κυρίως στην Ακρόπολη, εφόσον εξασφαλιστούν οι άδειες. 

Η επιλογή της Αθήνας δεν είναι τυχαία, αφού η συλλογή θα έχει ελληνικό αέρα με τη Maria Grazia Chiuri να θέλει να τιμήσει την χώρα μας αλλά και την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Μέλη της ομάδας του γαλλικού οίκου έχουν ήδη επισκεφτεί τη χώρα μας με σκοπό να αποφασίσουν την τοποθεσία για το show και τη φωτογράφιση της συλλογής, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό τα αιτήματα έχουν ήδη κατατεθεί προς έγκριση στους αντίστοιχους φορείς. Το Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων θα συζητήσει άμεσα στην παραχώρηση του Καλλιμάρμαρου στον οίκο Dior, όπως και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα χρειαστεί να δώσει άδεια για τη φωτογράφιση της συλλογής στους αρχαιολογικούς χώρους και κυρίως στην Ακρόπολη. 

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar 

Kεντρική φωτογραφία: EPA/IAN LANGSDON

TAGS