Μπορεί το καλοκαίρι να μας φαίνεται πολύ-πολύ μακριά, αλλά στην πραγματικότητα δεν απέχουμε πάνω από δύο μήνες από τις πρώτες βουτιές. Ίσως μάλιστα να τις κάνουμε και πολύ νωρίτερα, αν ο καιρός είναι σύμμαχός μας. Δεν είναι λοιπόν υπερβολικά νωρίς για να κάνουμε δικό μας ένα καινούριο μαγιό. Και σίγουρα δεν είναι υπερβολικά νωρίς για να ενημερωθούμε για τις νέες τάσεις στα μπικίνι.

Ανάμεσα σε αυτές υπάρχει τουλάχιστον ένα trend-πασπαρτού, που ταιριάζει σε κάθε σιλουέτα, κάθε ηλικία και προσφέρει σταθερό κράτημα ακόμα και στο έντονο κολύμπι. Είναι το μπικίνι με τοπ με μπανέλα. Στηρίζει το μεγάλο στήθος, δίνοντάς του τέλειο σχήμα, και προσθέτει πόντους στο μικρό. Από τη στιγμή που θα το δοκιμάσουμε, θα δούμε το σώμα μας τόσο τέλεια μεταμορφωμένο, που η επιλογή του θα είναι μονόδρομος.

«Δεδομένου ότι περάσαμε την τελευταία χρονιά στο σπίτι, με τα πιο άνετα εσώρουχά μας, θέλουμε το ίδιο και για το καλοκαίρι» σχολιάζουν οι Κάρλι Γουόλσον και Στέφανι Κορν, ιδρύτριες του swimwear brand Form and Fold, για να προσθέσουν: «Δεν δεχόμαστε άλλους συμβιβασμούς, ιδιαίτερα οι γυναίκες με μεγαλύτερο μπούστο που δυσκολεύονται να βρουν μαγιό με καλή εφαρμογή. Πιστεύουμε ότι τόσο το μπικίνι όσο και το ολόσωμο μαγιό πρέπει να εφαρμόζει τόσο καλά όσο τα εσώρουχά μας». Για όλους τους παραπάνω λόγους, οι δύο επιχειρηματίες της μόδας πιστεύουν ότι η μπανέλα ήρθε για να μείνει.

Δες τρία μπικίνι με μπανέλα που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

The Base Red Top, formandfold.com, €104 EUR

Δες το εδώ

Σουτιέν Push-Up στράπλες για μαγιό Indonesia, gr.calzedonia.com

Δες το εδώ

Bikini top Faithfull The Brand, www.net-a-porter.com, €95

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS