Η Jennifer Aniston έχει το είδος διαχρονικού στυλ που υπηρετεί και καθιστά σχεδόν αδύνατο να γνωρίζουμε ακριβώς ποιο έτος ελήφθη μια φωτογραφία. Μοιάζει σα να τραβήχτηκε χτες αλλά και πριν από δέκα χρόνια, ταυτόχρονα.

Οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί το 2005, για παράδειγμα, μοιάζουν εντυπωσιακά με εκείνες του 2015, γεγονός που σημαίνει όχι μόνο ότι η ηθοποιός έχει κατακτήσει γονιδιακά στο στυλ, αλλά δείχνει επίσης ότι ξέρει τι λειτουργεί γι' αυτήν όταν πρόκειται για τις τάσεις της μόδας.

Δεν πρέπει λοιπόν να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι εντοπίσαμε την Aniston σε μία καλοκαιρινή της εμφάνιση σήμερα, η οποία έμοιαζε σα να είχε γυρίσει ο χρόνος πίσω και να φωτογραφήθηκε 20 χρόνια πριν. Με κοντό, τζιν σορτσάκι, μεγάλη ζώνη και ένα απλό μαύρο μπλουζάκι. Το σετ ολοκλήρωσαν οι αγαπημένες της σαγιονάρες, τις οποίες δε βγάζει από τα πόδια της, μέσα στα χρόνια. 

Είναι χαρακτηριστική η ατάκα που είχε πει ο πρώην άντρας της, Τζάστιν Θερού, όταν τον ρώτησαν σε κάποια γενέθλιά της τι δώρο θα της πάρει, αυτός απάντησε «μάλλον ένα καινούργιο ζευγάρι flip flop».

Ο αβίαστος αυτός στιλιστικός συνδυασμός λειτουργεί ιδανικά για το 2018, σίγουρα, αλλά συμβαίνει επίσης να είναι το off-duty ρούχο του 1998.

Δείτε παρακάτω την Aniston με την ίδια «στολή» 20 χρόνια σερί. 

Η Τζένιφερ Άνιστον το καλοκαίρι του 2018 (Photo by Emilio Andreoli/GC Images)

Σα να μην πέρασε μία μέρα

Η Τζένιφερ Άνιστον το καλοκαίρι του 1998 (photo by Ron Galella, Ltd./Wireimage)

 

TAGS