Από τη στιγμή που είδαμε τις διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ να φοράνε ένα τζιν παντελόνι με διαφορετικά μπατζάκια (ένα σε ίσια γραμμή και ένα σε στυλ καμπάνα) όλα τα θεωρούμε πιθανά στο σύμπαν του ντένιμ. 

Χρειάζεται μια αρκετά καλή προσπάθεια για να εντυπωσιαστούμε και έτσι η νέα αμφιλεγόμενη τάση στα τζιν, αυτή που έχει έρθει για να βγάλει για τα καλά από το παιχνίδι το skinny παντελόνι, έγινε δεκτή ως κάτι απολύτως αναμενόμενο και φυσιολογικό.

Μπορεί να έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, συγκεκριμένα κατά τη δεκαετία του '80, ντένιμ παντελόνι με πιέτες στο πάνω μέρος, ωστόσο η συγκεκριμένη τάση είχε εξαφανιστεί κάτω από τόνους απόλυτα εφαρμοστά τζιν παντελόνια, παλαιότερα σε χαμηλόμεση γραμμή και πιο πρόσφατα σε ψηλόμαση και σίγουρα πιο στιλάτη.

Τώρα το τρεντ των 80's επιστρέφει στην πιο σύγχρονη και καλογυαλισμένη εκδοχή του για να γίνει η νέα μεγάλυ αγάπη των celebrities, οι οποίες το φορούν η μία μετά την άλλη.

Την αρχή έκανε η σύζυγος του John Legend, Chrissy Teigen, αλλά από τη στιγμή που και η λάτρης του skinny, Jennifer Lopez, υπέκυψε στη γοητεία του τα πράγματα είναι σίγουρα: πλέον οι διάσημες έχουν μάτια μόνο για ένα παντελόνι. Και οι πιέτες ήρθαν για να μείνουν.

H πρόσφατη εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Levi's Scout Jeans €143.67

Δες το εδώ

Tibi Denim Sculpted Pleat Pants ($450)

Δες το εδώ

J Brand Pleat Front Peg Jeans €223.25

Δες το εδώ

Levi’s Ribcage Pleated Crop Jeans €88.20

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram 

TAGS