Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά ένα πράγμα παραμένει σταθερό στον κόσμο της μόδας, όσος καιρός κι αν περάσει. Ποτέ δεν έχουμε δει την Άννα Γουίντορ χωρίς το κινητό της τηλέφωνο και τα μαύρα της γυαλιά ηλίου. 

Η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue παραμένει πάντα συνεπής στο προσωπικό της στυλ και σε αρκετούς αυστηρούς κανόνες που δεν σκέφτεται καν να σπάσει. Ένας από αυτούς είναι το ότι η Γουίντορ πολύ σπάνια εμφανίζεται κρατώντας τσάντα. Όπου κι αν πηγαίνει, ό,τι κι αν κάνει, ακόμα κι αν βρίσκεται σε επαγγελματικό ραντεβού η σκληρή κυρία της μόδας έχει φωτογραφηθεί πολύ λίγες φορές να κουβαλάει το συγκεκριμένο αξεσουάρ. Αντίθετα, η Γουίντορ συνήθως κυκλοφορεί έχοντας στα χέρια της ένα iPhone και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου-όταν, φυσικά δεν τα έχει να καλύπτουν τις εκφράσεις του προσώπου της.

Μόνο που στην πρόσφατη εκδήλωση του οίκου Chanel στη μνήμη του Καρλ Λάγκερφελντ, εκεί όπου έδωσε το παρόν όλη η αφρόκρεμα της μόδας και της σόουμπιζ, η Γουίντερ εμφανίστηκε κάνοντας πραγματικά τη διαφορά, κουβαλώντας στον ώμο της μία ασημένια τσάντα του διάσημου γαλλικού οίκου. 

Δες το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από την εκδήλωση στη μνήμη του Λάγκερφελντ.

Τα μαύρα της γυαλιά κάλυπταν όπως πάντα τα μάτια της, όμως το κινητό της δεν υπήρχε πουθενά. Προφανώς βρισκόταν μέσα στο κομψό της τσαντά, φόρος τιμής στον αγαπημένο της Καρλ με τον οποίο την συνέδεε μία μακροχρόνια, δυνατή φιλία.

Η Άννα Γουίντορ στο Παρίσι στην εκδήλωση για τον Λάγκερφελντ.

 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS