Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τα περισσότερα πράγματα στη ζωή μας (όπως την ξέραμε) μοιάζουν μουδιασμένα και παγωμένα, η μόδα δείχνει να έχει μείνει ακόμα σε εκείνες τις μακρινές Εβδομάδες Μόδες τον περασμένο Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Εκεί όπου είδαμε τις προσεχείς τάσεις για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2020 και του 2021, τάσεις που θυμόμαστε ακόμα και είμαστε πλέον έτοιμες (με τη νέα σεζόν να ξεκινά σε λίγο καιρό) να τις υποδεχθούμε στις ζωές μας.

5 ζευγάρια μπότες, λοιπόν, που είδαμε να «περπατούν» στις πασαρέλες των μεγάλων σχεδιαστών τον περασμένο χειμώνα και οι οποίες θα συνεχίσουν να είναι μέσα στα πράγματα για τουλάχιστον δύο χρόνια από τώρα. 

Σίγουρα μία επένδυση που αξίζει να κάνεις αν ενδιαφέρει να ανανεώσεις την παπουτσοθήκη σου.

1. Οι μπότες πάνω από το γόνατο

Αυτό είναι το μαγικό ζευγάρι που μπορεί να μεταμορφώσει στο λεπτό όλες τις φούστες και τα φορέματα που υπάρχουν στην ντουλάπα σου. Ίσως άβολο στο περπάτημα, αλλά με διαφορά οι πιο εντυπωσιακές μπότες που μπορεί να φορέσει μία γυναίκα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

& Other Stories Tall Leather Sock Boots (£205)

Δες το εδώ

Stuart Weitzman Lowland Suede Over-The-Knee Boots (£750)

2. Λαστιχένιες και τρακτερωτές

Όπως συνέβη πριν μερικά χρόνια με τα χοντροκομμένα, «ugly» sneakers οι λαστιχένιες, τρακτερωτές μπότες δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα στιλάτο ζευγάρι παπούτσια. Όσο τα κοιτάμε, τόσο μας αρέσουν. Φέτος θα τα φορέσουμε με την έγκριση ακόμα και του οίκου Prada, αλλά και όλων των μεγάλων αλυσίδων μόδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδω

Topshop Albie Ecru Leather Chunky Chelsea Boots ( £89) £80

Δες το εδώ

Mango Leather Boots With Track Sole - Women | Mango United Kingdom ($79.99)

3. Οι cowboy boots

Τίποτα καινούργιο, καμία ιδιαίτερη έκπληξη. Η καουμπόικες μπότες συνεχίζουν να είναι μεγάλη τάση και μάλλον θα εξακολουθήσουν να είναι για πολλά χρόνια ακόμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Δες το εδώ

Mango Heel Leather Ankle Boot - Women | Mango United Kingdom ($59.99)

Δες το εδώ

Allsaints Shira Suede Cowboy Boots (£248)

4. Oι στιλάτες γαλότσες

Aπό την πασαρέλα του οίκου Choe μέχρι το catwalk του οίκου Prada, οι γαλότσες φέτος μοιάζουν να έχουν αναγεννηθεί. Πιο στιλάτες από ποτέ, πιο fashion από κάθε άλλη φορά, αυτή είναι η ευκαιρία να τις φορέσεις χωρίς τύψεις με τα πάντα. Από κολάν και τζιν μέχρι φορέματα και φούστες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Chloé Betty Rubber Boots (£355)

Δες το εδώ

Arket Chunky-Sole Leather Boots (£275)

5. Τα αρβυλάκια

Φέτος τα αρβυλάκια γίνονται πιο ψηλά και πιο χοντροκομμένα απ' όσο υπήρξαν στο παρελθόν. Η ανανεωμένη εκδοχή τους θα είναι δυναμικά παρούσα το φθινόπωρο και θα συνεχίσει να μας αφορά τουλάχιστον μέχρι το 2022. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δες το εδώ

Topshop Ava Black Leather Chunky Lace Up Boots ( £95) £86

Δες το εδώ

& Other Stories Lace-Up Leather Boots ($179)

 Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS