Είναι τα τέλη των 90's ή οι αρχές των 00's. Τα σχολεία έχουν τελειώσει, η επόμενη εξεταστική δεν θα αρχίσει πριν περάσουν τρεις μήνες, οι πρώτες διακοπές με χρήματα από τη δουλειά είναι γεγονός. Φτιάχναμε βαλίτσες: μίνι φούστες, σαγιονάρες και εκείνα τα δεμένα με σκοινάκι κοσμήματα με κοχύλια, κάποιες προτιμούσαν τα κολιέ, άλλες τα βραχιόλια, όπως και να 'χει τα άστρακα ήταν παρών σε όλες τις βραδινές εμφανίσεις μας και νιώθαμε κουλ και ντυμένες κατάλληλα για τα οτιδήποτε.

Εκείνα τα όστρακα από τότε έχουμε να τα δούμε. Τα κρύψαμε, ευτυχώς, με το πέρασμα των χρόνων, στην πιο σκοτεινή μεριά του συρταριού και δεν φανταζόμασταν ποτέ πως θα έρθει η ώρα να τα ανασύρουμε. Να που όμως η ώρα αυτή ήρθε και τα αξεσουάρ με κοχύλια είναι και πάλι ένα από τα πιο βασικά trends του καλοκαιριού που απλώνεται μπροστά μας. 

Αν σου έχει περισσέψει κανένα ξεχασμένο πουθενά και σε έχει πιάσει νοσταλγία, τώρα είναι η ευκαιρία να το φορέσεις και πάλι. Αν είσαι από εκείνες που θέλεις, πάση θυσία, να ξεχάσεις πως αυτή η τάση κάποτε πράγματι υπήρξε τότε αγνόησε την επιδεικτικά.

Σε κάθε περίπτωση δύσκολα θα γλιτώσεις τελείως από αυτό. Τους επόμενες μήνες, fashion bloggers και experts, προειδοποιούν ότι θα είναι παντού.

Δες το εδώ

Isabel Marant Malebo Gold-Tone, Bead And Shell Drop Earrings ColorGold €120

Δες το εδώ

Waikiki Shell Collar €23.24

Δες το εδώ

ALBUS LUMEN X Ryan Storer shell-embellished earrings $220

Δες το εδώ

AURELIE BIDERMANN 'Merco' necklace $504

Δες το εδώ

Earrings, Η&Μ, $7.99

 

 

 

TAGS