Νομίζω πως η έκφραση «σούπα» έχει βγει για τις μπαλάντες των Scorpions και τις στιλιστικές τάσεις που πέρνουν διαστάσεις σαν αυτή που έχει πάρει φέτος το animal print.

Ίσως, αν έχεις λίγο σεβασμό στο στυλ και τη ντουλάπα σου, να έχεις ήδη πάρει την απόφαση να μην φορέσεις τα ρούχα σου που έχουν πάνω animal prints (ακόμα κι αν τα αγαπάς ιδιαίτερα) μέχρι τη στιγμή που το συγκεκριμένο τρεντ θα πάψει να κυκλοφορεί παντού γύρω μας, σε τέτοιο σημείο ώστε να έχουμε πάψει πια να το παρατηρούμε όταν το βλέπουμε.

Κόλαν, φούστες, παντελόνια, πουλόβερ, παλτό, τσάντες, ζώνες, παπούτσια, ακόμα και κοκαλάκια έχουν υποκύψει στη «μαγεία» του λεοπάρ, το snakeskin, του ζεβρέ μοτίβου κάθε λογής animal print που μπορεί να βάλει ανθρώπου νους.

Ένα item έμοιαζε να έχει καταφέρει να ξεγλιστρύσει από αυτή τη φετινή μανία της μόδας κι αυτό, κυρίως, γιατί έμοιαζε κάπως παράταιρο να δούμε animal print να κάνει την εμφάνιση του πάνω σε σανδάλια Birkenstocks.

Άνετα και διάσημα σε όλο τον κόσμο τα συγκεκριμένα σανδάλια είναι αρκετά αμφιλεγόμενα αφού πολλοί τους γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη θεωρώντας τα άχαρα και χοντροκομμένα.

Φέτος πάντως οι πιστές του λεοπάρ μπορεί να τα φορέσουν έτσι κι αλλιώς μόνο και μόνο επειδή η νέα κολεξιόν είναι γεμάτη από animal print, φτάνοντας την όρεξη του κοινού για την μεγαλύτερη τάση του φετινού χειμώνα σε άλλα επίπεδα.

Δες το εδώ 

Opening Ceremony x Birkenstock Zebra Arizona Sandal ($275)

 

Δες το εδώ 

Opening Ceremony x Birkenstock Leopard Boston Exquisite Clog ($295)

 

Δες το εδώ 

 

 

TAGS