Η Γαλλίδα Αnne Marie Lecouer είναι vlogger, συγγραφέας και στιλίστρια και έχει καταφέρει να κάνει το όνομα της συνώνυμο με τη παραζιάνικη κομψότητα στο YouTube, έχοντας πάνω από 100 χιλιάδες συνδρομητές στο κανάλι της. 

Στο τελευταίο βίντεο της αναλύει ποια είναι τα 10 σημαντικά πράγματα που δεν θα έκανε ποτέ στην καθημερινότητα της μία σικάτη Γαλλίδα, αλλά και κάθε γυναίκα που το στυλ της ξεχωρίζει από την πρώτη κι όλας ματιά. 

1. Δεν ψωνίζουν καινούργια κομμάτια από πολύ ακριβούς και διάσημους οίκους μόδας.

Μπορεί το Παρίσι να είναι η πατρίδα μερικών από τους σημαντικότερους οίκους μόδας στον κόσμο, ωστόσο, οι Γαλλίδες δεν επενδύουν τα χρήματα τους σε brands με κραυγαλέα υψηλές τιμές και φανταχτερά λογότυπα. Αντίθετα, προτιμούν να αγοράζουν πολύ ποιοτικά κομμάτα από λιγότερο γνωστές αλυσίδες ένδυσης, οι οποίες είτε δεν έχουν κανένα απολύτως λογότυπο σε εμφανές σημείο ή αν έχουν τόσο αυτό είναι πάρα πολύ μικρό και διακριτικό.

Αν μία στιλάτη Γαλλίδα σκοπεύει να αγοράσει ρούχα με την υπογραφή κάποιου κορυφαίου οίκου τότε αυτά θα είναι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων κομμάτια που θα βρουν σε μεγάλα βιντατζάδικα. 

2. Δεν αγοράζουν ποτέ ρούχα απλά και μόνο επειδή τα βρίσκουν διαθέσιμα με μεγάλη έκπτωση.

Δεν είναι ότι μία κομψή γυναίκα δεν αγοράζει ποτέ ρούχα στις εκπτώσεις. Εννοείται ότι αγοράζει. Απλώς δεν επιλέγει να πάρει πραγματα μόνο και μόνο επειδή θα τα βρει σε πολύ χαμηλή τιμή. Από την άλλη «βάζει στο μάτι» ακριβά ή ποιοτικά κομμάτια που της αρέσουν πολύ και περιμένει μέχρι να τα βρει σε τιμή που είναι πιο προσιτή στο δικό της πορτοφόλι.

3. Δεν κάνουν ποτέ «σκηνή» σε δημόσιο χώρο.

Αν μία σικάτη γυναίκα βρεθεί σε ένα εστιατόριο και το φαγητό δεν είναι καλό δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει φασαρία και να βάλει τις φωνές. Απλά θα αποφασίσει ήρεμα και διακριτικά να μην ξαναπάει για φαγητό εκεί.

4. Δεν καταναλώνουν φαγητό κακής ή αμφιβόλου ποιόητας.

Μία φινετσάτη Γαλλίδα αποφεύγει όσο περισσότερο γίνεται το junk food και τις τροφές που δεν είναι φρέσκες και ποιοτικές. Πολύ απλά στη Γαλλία το φαγητό είναι κάτι πολύ ψηλά στη λίστα με όσα οι άνθρωποι παίρνουν πάρα πολύ στα σοβαρά.

5. Δεν φοράνε ποτέ φθαρμένα ρούχα ή ρούχα με μεγάλα σκισίματα.

Η Anne Marie Lecouer ξακαθαρίζει ότι αυτό είναι κάτι που δεν θα συναντήσεις σχεδόν ποτέ στο ντύσιμο μίας Γαλλίδας.

6. Δεν κάνουν παρεμβατικές αισθητικές επεμβάσεις. 

Ακόμα κι αν μία κομψή γυναίκα θελήσει να διορθώσει κάτι που δεν της αρέσει στο πρόσωπο ή το σώμα της τότε θα το κάνει με πολύ διακριτικό τρόπο, ώστε να μην αλλοιώσει τα φυσικά χαρακτηριστικά της.

7. Δεν φέρονται ποτέ με «ασέβεια» στα προσωπικά τους αντικείμενα.

Δεν θα δεις ποτέ τα ρούχα ή τα αξεσουάρ μίας σικάτης γυναίκας διπλωμένα στραβά ή πεταμένα άτακτα μέσα σε μία ντουλάπα. Οι στιλάτες γυναίκες αγαπούν και σέβονται τα πράγματα που αγοράζουν και τα κρατούν κοντά τους μία ολόκληρη ζωή.

8. Δεν αγοράζουν ποτέ ρούχα χωρίς να τα δοκιμάσουν.

Όσο ωραίο κι αν είναι ένα item αν δεν το βάλεις πάνω σου δεν μπορείς να ξέρεις αν ταιριάζει πραγματικά στο σώμα σου. Μία στιλάτη γυναίκα δοκιμάζει πάντα τα ρούχα που αγοράζει.

9. Δεν μοιάζουν ποτέ σαν να το έχουν παρακάνει. 

Ο αστικός μύθος λέει ότι μία στιλάτη Παριζιάνα έχει βρει τον τρόπο του να τελειοποιήσει το ανεπίτηδευτο λουκ. Ο μύθος ισχύει 100%.

10. Δεν αδιαφορούν πoτέ για την εμφάνιση τους.

Οι κομψές γυναίκες είναι πάντα περιποιημένες. Φροντίζουν τα μαλλιά τους, το πρόσωπό τους και τις απασχολεί πολύ η εικόνα τους τόσο στο φιλικό όσο και στο επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Κεντρική φωτογραφία: PixelFormula

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS