Το χρώμα πουλόβερ που δικαιούσαι να φορέσεις σε κάθε χειμερινή σου εμφάνιση είναι αυτό το οποίο, με κάποιον μαγικό τρόπο, θα στρέψει τα βλέμματα πάνω σου. Πριν βιαστείς να αναφωνήσεις «Φυσικά, είναι το κόκκινο», ξανασκέψου το. 

Μπορεί το χρώμα του πάθους να έχει ανακυρηχθεί από τις έρευνες ως εκείνο που κάνει μία γυναίκα να μοιάζει πιο ελκυστική και ποθητή δεν είναι όμως εκείνο που θα σε κάνει να δείχνεις πιο αριστοκρατική και πιο καλοντυμένη. 

Αν αναζητάς το ρούχο εκείνο που απογειώνει το χειμερινό στυλ - το οποίο κατά κοινή ομολογία είναι πιο δύσκολο να τελειοποιηθεί από το καλοκαιρινό - τότε η προσοχή σου πρέπει να κεντράρει σε ένα και μόνο χρώμα πλεκτού. Το ιβουάρ. 

Δεν είναι μόνο το επιχείρημα ότι ταιριάζει με όλα. Είναι η καθαρότητα του και η ησυχία που αποπνέει με ό,τι ρούχο κι αν το συνδυάσεις, είναι η ηρεμία του εκρού, off white τόνου που κάνει αυτόματα κάθε ντύσιμο να δείχνει πιο κουλ και χαλαρό. 

Δεν είναι καθόλου συμπτωματικό ότι αυτή τη στιγμή το εκρού χρώμα στα πλεκτά πρωταγωνιστεί στις κυκλοφορίες των μεγαλύτερων καταστημάτων μόδας, αλλά ούτε το γεγονός ότι έχει βασικό ρόλο στις πιο όμορφες φωτογραφίες των λεγόμενων influencers στο Instagram.

Yπάρχουν και αποδείξεις.

Πριν βιαστείς να αναφωνήσεις «Φυσικά, είναι το κόκκινο», ξανασκέψου το. 

 

Αν αναζητάς το ρούχο εκείνο που απογειώνει το χειμερινό στυλ. τότε η προσοχή σου πρέπει να κεντράρει σε ένα και μόνο χρώμα πλεκτού. Το ιβουάρ. 

 

Δες το εδώ

RIBBED KNIT SWEATER DETAILS, ΖΑRA, 17.95 EUR

Δες το εδώ

BRAIDED AND CABLE-KNIT SWEATER DETAILS, ZARA, 29.95 EUR

Δες το εδώ

MINIMAL COLLECTION PUFF SLEEVE SWEATER DETAILS, ZARA, 29.95 EUR

Δες το εδώ

Fine-knit jumper, Η&M, 19,99 €

Δες το εδώ

Knitted wool-blend jumper, H&Μ, 49,99 €

Δες το εδώ

Ribbed knit sweater, MANGO, €29.99

Δες το εδώ

Alpaca wool-blend sweater, MANGO,€39.99

 

 

TAGS