Το τζιν είναι ένα εξ ορισμού ανθεκτικό και ευέλικτο ύφασμα και για να κάνεις δικό σου ένα παντελόνι που θα κρατήσεις για χρόνια δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία. Παρ’ όλα αυτά, τα αληθινά κορυφαία ντένιμ χαρακτηρίζονται από σημεία υπεροχής όπως οι αψεγάδιαστες ραφές, η σωστή πυκνότητα και ελαστικότητα του υφάσματος, η φιλική προς το δέρμα επεξεργασία και, βέβαια, η κολακευτική για τη σιλουέτα γραμμή.

Μια ιδανική σχέση ποιότητας τιμής, σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια, διακρίνει τα ντένιμ παντελόνια της GAP. Ιδιαίτερα στην περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων, κάποια σχέδια διατίθενται σε λιγότερο από τη μισή τιμή και αναδεικνύονται ανάμεσα στις καλύτερες επενδύσεις που μπορούμε να κάνουμε. Επιπλέον, ανάμεσα στην ποικιλία γραμμών και μεγεθών τους κάθε γυναίκα μπορεί να βρει ένα τουλάχιστον κολακευτικό μοντέλο, ανεξάρτητα από τον σωματότυπό της.

Σε κάθε περίπτωση, όταν μιλάμε για κολακευτικά τζιν, ασχέτως brand, τα ψηλόμεσα παντελόνια σε ίσια γραμμή είναι ένα σίγουρο ποντάρισμα, καθώς προσθέτουν ύψος και καμουφλάρουν τυχόν «προβληματικά» σημεία. Η ρετρό και ταυτόχρονα διαχρονική καμπάνα, από την άλλη, αποτελεί μια ακόμα έξυπνη επιλογή, που δημιουργεί το εφέ της ψηλόλιγνης σιλουέτας.

Δες τέσσερα προσιτά τζιν παντελόνια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Γυναικείο τζιν παντελόνι μπλε σκούρο GAP, www.koolfly.com, 27,95 €

Δες το εδώ

Ψηλόμεσο τζιν, www2.hm.com, 49,99 €

Δες το εδώ

Ίσιο τζιν regular με ορατά κουμπιά, www.laredoute.gr, €35.99

Δες το εδώ

Ψηλόμεσο τζιν καμπάνα, www.marksandspencer.com, €39,95 - €49,95

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS