Το brand που συνεχώς εξελίσσεται με παπούτσια, τσάντες και γυαλιά που αγαπήσατε από την πρώτη στιγμή, φέτος ξεπερνάει τον εαυτό του με έντονα χρώματα, νέα σχήματα και πρωτοπόρα υλικά. Για τα γενέθλια της, η TOMS ανανεώνει την iconic εσπαντρίγια και σχεδιάζει πολλές εντυπωσιακές συνεργασίες.

Όπως πάντα, με κάθε μας αγορά, η TOMS βοηθάει ένα άτομο που το έχει ανάγκη.One for One®.

Σας παρουσιάζουμε την Alpargata 2.0, τη νέα revamped εκδοχή της κλασσικής εσπαντρίγιας με την οποία η TOMS ξεκίνησε το ταξίδι της, η οποία πλέον κυκλοφορεί με αφαιρούμενο εσωτερικό πάτο, σταθερότερο grip με παραλλαγές στη σόλα και limited edition χρώματα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.Φέτος γιορτάζουμε με συλλογές εμπνευσμένες από τα μέρη και τις κουλτούρες που αγαπήσαμε και θαυμάζουμε. Οι συλλογές Tropical Jungle, Cork και Riviera είναι κάποια από τα φετινά highlights.

Οι τσάντες επιστρέφουν με κρόσια, σουέντ και έντονα υφάσματα, ενώ τα γυαλιά κάνουν αναδρομή στα ‘70s με μοντέλα όπως τα Blythe και Chelsea.

Για τα δέκα του χρόνια, το brand εγκαινιάζει μοναδικές συνεργασίες, όπως ένα exclusive φουλάρι που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το Malala Fund, της διάσημης ακτιβίστριας Malala Yousafzai που κέρδισε το Νόμπελ Ειρήνης.

Επίσης, η TOMS Animal Initiative επιστρέφει δυναμικά. Ενώνουμε δυνάμεις με τον περιβαλλοντολογικό κολοσσό OCEANA σε μια ειδική συλλογή για την διάσωση των θαλάσσιων χελωνών. Η TOMS σε συνεργασία με το ίδρυμα του διάσημου καλλιτέχνη Keith Haring λανσάρει μια πολυαναμενόμενη συλλογή με τα χαρακτηριστικά αγαπημένα σχέδια του.

 

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η TOMS έχει προσφέρει 50 εκατομμύρια ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, έχει επαναφέρει την όραση σε 360 χιλιάδες ανθρώπους, έχει προμηθεύσει ανθρώπους που το είχαν ανάγκη με πόσιμο νερό για 250 χιλιάδες εβδομάδες και έχει βοηθήσει μητέρες να γεννήσουν με ασφάλεια.

#OneforOne

facebook.com/tomsgreece

instagram.com/tomsgreece

TAGS